Klumme: Jeg glæder mig i denne tid...

Skæve årgange og ny struktur "ryster posen" - måske

Den nye sæson er lige på trapperne - dejligt! Men den følger også år 1 med skæve årgange og med lige-ud turneringer i den bedste U19-række. Og indførelsen af kortbane og U9. 

Der er en række ting, jeg glæder mig til/er spændt på, hvordan spænder an:

* Kortbane: Hvad kommer det til at betyde?

* Nye dispensationsregler: Max. tre spillere må aldersmæssigt rykke nedad - uanset mængden af hold. og det er de samme tre spillere, der er tale om. Betyder det, at nogle klubber ikke kan stille hold?

* U19 ligaen: Får vi færre skader? Hvor mange af spillerne skal også spille senior? Ændrer strukturen på, hvilke hold der kommer til DM?

* Efterskolerne: Hvad betyder det, efterskolespillerne er 1. års U17 i stedet for 2. års U16. Logikken byder, at efterskoleholdene vil klare sig dårligere, men sker det også? Og hvis ja, hvor markant bliver forskellen fra tidligere år?

* Skanderborgs U17 drenge i U19 ligaen under Hørning-navnet. Skanderborg råder over næste to håndfulde spillere, der har fået landskampe i løbet af de seneste måneder. Og holdet vandt altså den jyske pokalturnering i U18 i sidste sæson.

Personligt er jeg vild med, at man i Skanderborg Håndbold har taget konsekvensen af, at man kan stille med så stærkt et hold i årgang 02/03, og rykket holdet op vel vide, at man dermed vinker farvel til et meget sandsynligt dansk mesterskab. Tør andre klubber fremover vægte udvikling frem for pokaler og vundne træningsdragter?

 

Generation indhold (1)