København Håndbold indgår kontrakt med to talenter

Martha Nickelsen og Agnes Hvidsteen tager springet fra FIF/Ydun U19

København Håndbold fortæller følgende:

København Håndbold har for den kommende sæson indgået en aftale med to talenter fra egne rækker. Det drejer sig om Martha Nickelsen, der debuterede i ligaen i efteråret, og Agnes Hvidsteen, som sammen med Martha udgør en vigtig stamme på FIF/YDUN U19-holdet.

Begge spillere repræsenterer et eksempel på det store ungdomsarbejde, der udføres i København, og især her i Frederiksberg Hallen hos FIF Håndbold og BK YDUN.
Visionen i København Håndbold er netop at satse på egne talenter, især dem her i København. Derfor vil klubben også fremadrettet fortsætte med at fokusere og investere på netop dette område.

Assistenttræner og ungdomsansvarlig, Mikkel Thomassen, udtaler:

- Det er med enorm stolthed og glæde, at vi i København Håndbold har skrevet kontrakt med Agnes Hvidsteen og Martha Nickelsen. De er begge to lokale piger og beviser det fantastiske arbejde, der udføres i FIF og Ydun, hvor både Martha og Agnes har repræsenteret diverse ungdomshold.

- Martha og Agnes har desuden begge været en del af det danske ungdomslandshold de seneste år, hvor de med stolthed har repræsenteret de rød-hvide farver.

- I Martha og Agnes får vi to talentfulde to-vejsspillere med spændende kompetencer i begge ender af banen. Martha bidrager med sit blik for spillet og evnen til konstant at være farlig med bolden, hvilket vil give yderligere brugbare muligheder blandt vores i forvejen dygtige bagspillere.

- Agnes bidrager med sit eminente screeningsspil og evnen til at søge bolden på givtige tidspunkter, hvilket fuldender en yderst stærk stregtrio.

Vi glæder os til at få dem permanent tilknyttet truppen fra den kommende sæson og ønsker begge spillere stort tillykke med kontrakten.

Generation 24