Kreds 4 vil gerne se flere 02-drenge

I øjeblikket arbejdes der rundt om i de jyske kreds med kredsholdstræninger, og i den sammenhæng er man i Kreds 4 ude med en efterlysning.

- Vi har de senere år været begunstiget med spillere fra mange forskellige klubber og det glæder os, at I sender så mange spillere.  Nu ønsker vi at lave en opsamling af drenge i denne årgang, så vi vil gerne se nye spillere og spillere som tidligere har været inde omkring kredstræningen, lyder det fra Jørgen Larsen, Eliteudvalgsformand i Kreds 4 .

- Vi mangler at se drenge fra et så stort område som Djursland. Man skal ikke tænke så meget i størrelse osv. Nu. Vi vil gerne se så mange drenge som muligt, så vi kan sende det bedste råmateriale videre til DHF, siger han videre.

Der er kredstræning fredag 29. september i Bjerringbro Idrætspark, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro  i tidsrummet kl. 20.00 - 21.45.

Alle spillere skal møde op omklædt samt medbringe egen bold og drikkedunk. 

Man kan melde sig til her: http://blanketter.dhf.dk/ListBlanketter.asp?kredsID=8544 - og fristen for tilmelding er fredag d. 22. september.  

Har man spørgsmål, kan man kontakte kredstrænerne eller EU-formanden. Se kontaktdata på Kredsens hjemmeside under "Udvalgte hold".