Kredstræningen er sluppet fri

Morten Wessel og Rasmus Wilbek har valgt ikke at kigge på selektion, men på kompetencer

Kredstræning i Kreds 4 er i denne sæson ikke som det plejer. I år er nemlig et forsøgsår, hvor trænerne har fået frie rammer til at lave træningen, som de gerne vil have den.

Og kredstrænerne i JHF’s kreds 4, Morten Wessel og Rasmus Wilbek, har ikke fokus på selektion.

- Vi har i stedet fokus på at kalde det ”kompetencetræning”. Hermed giver vi spillere nogle kompetencer/færdigheder til at arbejde videre med, fortæller Morten Wessel og fortsætter:

- Træningerne vil indeholde en masse forskellige ting. Både fundamentals i opvarmningen, kognitive kaste/gribe øvelser, duel/vurderingsspil, kampsituationer osv. Det traditionelle kredsstævne er der ikke i år, men vi arbejder på at få nogle kampe internt mod andre kredse. Ellers er det hovedsageligt træningerne, der er i fokus. Vi vil gerne forsøge at inddrage klubtrænere på gulvet i selve træningen, og der er desuden også talenttrænere med i nogle træninger.

Morten Wessel er uddannet divisionstræner, U19-træner i Randers HH og ansat som bl.a. håndboldlærer på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole. Rasmus Wilbek er U17-træner i Viborg FH og transitionstræner for U15 årgangen. Derudover har han taget talenttræneruddannelsen, er håndboldlærer på Hald Ege Efterskole og træner i Viborg Elite.

De to trænere har gennemført de to første træninger - og er positive over niveauet og ser frem til et godt forløb med 2007-drengene.

- Der er omkring 30 spillere tilmeldt, men vi er åbne for endnu flere, lyder det fra trænerduoen.