Kristian Olsen ny mand i Nordsjælland

Den 22-årige højreback er i øjeblikket i gang med genoptræning

22-årige Kristian Olsen har spillet ungdomshåndbold i HC Odense og Skanderborg og seniorhåndbold i Fredericia HK, men det er ikke blevet til meget håndbold de senere år pga. skader. Det fortæller Nordsjælland Håndbold.

Cheftræner Simon Dahl giver denne karakteristik af den 1,98 meter højre og 103 kilo tunge spiller:
 
- Kristians potentiale er indiskutabelt og med det lange, seje træk, han allerede har lavet, og hvor vi hele tiden har kunne mærke et brændende ønske om at komme tilbage på banen, er jeg helt overbevist om, vi kommer til at få stor glæde af Kristians mange egenskaber. 
 
Bag ordene om det lange, seje træk gemmer sig, at han ikke har spillet håndbold siden før corona og i lang tid ej heller kunne træne ordentlig pga. en knæskade. Genoptræningen går imidlertid godt og følelsen er god hos såvel Kristian som sundhedsstaben i Nordsjælland Håndbold.
 
- Jeg håber at kunne komme tilbage på håndboldbanen og få en kontinuerlig periode uden skader for at kunne se, hvad potentialet kan række til. Jeg håber at kunne bidrage i begge ender af banen, specielt med et stort tryk og skud fra distancen angrebsmæssigt, lyder det optimistisk.
 
Simon Dahl er helt på det rene med, at der endnu er lang vej til topniveau:
 
- Men i de rette omgivelser og med en fortsat stor arbejdsindsats af såvel staben bag som Kristian selv, tror vi på, at vi i fællesskab kan forløse potentialet.

Generation 24