Landshold udtaget til tre turneringer

U18-pigerne skal spille Nations Cup i Tyskland, SOC i Danmark og VM i Kina

Følgende spillere er udtaget:

Freja Fonseca, Skanderborg

Zenia Hald, AGF-Viby-Stavtrup

Cecilie Zimmer Hedegaard, Viborg HK

Andrea Bjertrup Jensen, Silkeborg-Voel KFUM

Emma Røgilds Klæstrup, EH Aalborg

Kirstine Hoppe, AGF-Viby-Stavtrup

Anne Dolberg Plougstrup, Silkeborg-Voel KFUM

Andrea Münster Schrøder, Ajax København

Anna Muldbjerg Kristensen, FIF

Julie Groth Persson, GOG 

Ditte Alnor Michelsen, GOG

Emilie Schleicher, Skanderborg

Signe Bang, GOG

Carolie Friis Hansen, VIES

Cecilie Nørskov, Skanderborg

Clara Bro Veilgaard, Skive FH

Landstræner Ole Lund Bitsch har udtaget truppen til sommerens store oplevelser, og glæder sig over, det fantastiske spillermateriale som han har at arbejde med, Det siger han til dhf.dk, hvor det videre lyder:
- Efter sidste års EM-slutrunde har vi haft rigtig mange spillere ude og repræsentere de røde/hvide farver, hvilket fortæller om den enorme bredde der er i W18-landsholdsårgangen. Derfor kan vi til den kommende VM-slutrunde i Kina give ikke mindre end 10 nye spillere slutrundeerfaring. Der er enormt mange dygtige spillere og konkurrencen om at komme med til slutrunden har været stor, da rigtig mange har budt sig positivt til, forklarer Ole Lund Bitsch og fortsætter:
- Den kommende periode vil blive brugt til at styrke relationerne spillemæssigt og personligt, så pigerne har et fælles udgangspunkt når den første kamp fløjtes op i Kina den 14. august. Det glæder vi os enormt meget til at arbejde med, og forberedelserne bliver vigtige på flere parametre, da vi også skal forholde os til en markant anderledes kultur, end vi er vant til herhjemme. Vi er i gruppe med Tapei (Taiwan), Grønland og værtsnationen Kina, og vi vil gøre alt for at tage et godt resultat med hjem til DK, siger Ole Lund Bitsch
Generation 24