Langhoff skifter fra Skjern til Viborg

Viborg HK skriver følgende i en pressemeddelelse:

Viborg HK herre sætter en tyk streg under ambitionerne om at skabe Jyllands bedste udviklingsmiljø.

Der har i en periode været stille omkring byens bedste herrehold, men Viborg HK bedste herre har brugt sommeren på at forberede sig på at lægge flere lag på træningskulturen og forhåbentligt tage turen en række længere op og opruster nu med stortalentet Frederik Langhoff Olesen,  der skifter fra Skjern Håndbold. Det er en særdeles målfarlig herre Viborg HK herre henter til klubben. I sidste sæson var han således fast mand på venstre back for Skjerns liga reserver i en alder af kun 18 og således stadig U/18 spiller.

Vi mener det seriøst

Med tilgangen slår vi fast med syv tommer søm, at klubben er på vej i den rigtige retning mod vores mål om at skabe Jyllands bedste udviklingsmiljø for unge håndboldspillere. Frederik er bundsolidt opfostret i en af Danmarks nok bedst drevne klubber Skjern og med sine 194 centimeter og 102 kg. Er det ikke en hvem som helst vores modstandere kommer til at stå over for. Spillemæssigt kommer han til at falde fint ind i vores trup og spilkoncept. Han har erfaring med at træne og spille med spillere fra toppen af dansk håndbold, så træningskulturen er på plads. Stærk i fintespillet, godt skydende fra flere distancer og så evner han at dække både 2’er og 3’er i forsvaret. Så det er en spiller vi alle kommer til at se meget til i fremtiden.

Fokus

Vi fokusere på at udvikle de unge spillere og fysisk træning har rigtig stor prioritet. Frederik har imponeret os alle omkring holdet med sine testresultater før ferien, og der er ingen tvivl om, at han igennem sit personlige eksempel kommer til at motivere mange af spillerne i de kommende årgange til at følge dette eksempel. Det at Frederik har valgt at bosætte sig i Viborg med sin kæreste viser os også, at de værdier, fokuspunkter og den ånd klubben, holdet og byen lever efter, er de rigtige.

Fremtiden

Frederik Langhoff Olesen er den første af mange unge spændende spillere der er kommet til klubben hen over sommeren og vi glæder os meget til at løfte sløret for flere af de spillere man kan møde i den kommende sæson i Viborg HK.