Leder: U14 DM gik godt, men ....

Inden U14 DM, der blev afviklet i Voel-Hallerne, langede jeg ud efter DHF for at placere en sådan begivenhed i en hal, der ikke lever op til de proportioner, DHF selv har fastsat. Og den kritik står jeg ved, men der er et men.

Arrangørerne fra Silkeborg-Voel KFUM klarede opgaven rigtig, rigtig godt - trods rammerne. Og min kritik har aldrig handlet om den driftige, grønne klub.

I min optik blev det altafgørende, at vejrguderne i den grad var med alle os, der var til stede i Voel. Der var nemlig mulighed for at kunne gå ud af hallen mellem kampene, lige som spillerne kunne gå frem og tilbage mellem den skole, de overnattede på, og så hallen. Havde det regnet - eller sneet og haglet - så havde situationen været en helt, helt anden. 

Jeg har talt med en del tilskuere, der var i Voel, og de var vilde med stemningen - helt forståeligt. Til gengæld var det langt fra alle, der var vilde med siddepladserne og toiletfaciliteter. Og her har jeg en tilståelse: Da køen til toiletterne i en pause var oppe på otte mand til to "kummer" på herretoilettet, så var jeg uden for og vande noget krat. Jeg undskylder mange gange. 

Og så en præcisering: Ifølge mine informationer havde DHF sagt nej til et tilbud fra Skanderborg Håndbold om at overtage DM og flytte det til en hal, der rent faktisk lever op til DHF's krav. Det var forkert, for Skanderborg kontaktede JHF, ikke DHF, da JHF var det arrangerende forbund. I og med, at DHF afviser at have hørt om tilbuddet, må jeg konstatere, at JHF ikke er gået videre med Skanderborgs tilbud.

Summa summarum: DHF skal være voldsomt glade for den indsats, Silkeborg-Voel lagde for dagen i DM-weekenden, for det var flot. Og så skal man være voldsomt glade for, at det ikke regnede.