Liga-udtrækninger ærgrer TU-formand

To jyske hold har trukket sig fra U19-ligaen

De to jyske U19-ligaer er hver blevet et hold mindre. På pigesiden har Silkeborg-Voel trukket sig, mens det på drengesiden handler om Randers. Og det ærgrer Anders Fredsgaard, formand for DHF’s Turneringsudvalg, der dog godt kan følge klubbernes kvaler.

- Når klubber er nødt til at trække deres U19 ligahold, er det rigtig ærgerligt. I år kan det skyldes at spillerne i to sæsoner i træk spiller med de samme årgang (2000 og 2001 har jo lige afviklet et DM) inden starten på U19 Liga i denne sæson. Det har ført til, at mange tiltrækkes af seniorlivet, siger Fredsgaard og fortsætter:

- I de kommende år kommer der årgange, der ikke lige har afviklet en sæson med de samme årgange og har spillet mod de samme spillere, og så bliver der forhåbentlig flere spillere, der tiltrækkes af U19-formatet og får lov at gøre ungdomsårene færdige. De seneste trækninger sker, fordi klubberne har været nødt til at vælge mellem at stille et seniorhold eller et U19 hold, og her er det jo logisk, at man vælger at fastholde det hold, som spillerne forhåbentlig skal spille på i de kommende år.

Generation 24