Ligaens hårdeste skud skifter til Hadsten

Hadsten Håndbold fortæller følgende:

Amalie Angel skifter de grønblusede nedrykkere fra Skanderborg ud med Hadsten Håndbold den kommende sæson, og med et skud målt til 104 km/t havde hun det hårdeste skud i Primo Tours Ligaen den forgangne sæson.

Den hårdtskydende venstreback, der har spillet i Skanderborg de seneste 6 sæsoner og været en del af deres eliteakademi, ønsker at udvikle sig yderligere, og komme ind i et nyt træningsmiljø. Derfor var det helt naturligt at vende hjem til Hadsten. Byen hvor hun bor, er født og opvokset.

- Hadsten har nogle spændende spillere, og der er stor fokus på træningsdelen. Med et godt og udviklende træningsmiljø tror jeg på, at det her hold kan nå langt, og jeg glæder mig rigtig meget til at blive spillet ind på holdet, inden det for alvor går løs i første turneringskamp, imod ingen andre end Skanderborg. Hadsten har i mange år ligget stabilt i 1. division, men har nu hævet ambitionerne, og jeg vil gerne med på rejsen op i Ligaen, som er yderst realistisk med den gode trup der er derude, udtaler 19-årige Amalie Angel.

Cheftræner for Hadsten Håndbold Kent Ballegaard har længe været på udkig efter en skytte, og føler at han har skudt papegøjen med tilførslen af Amalie.

- Vi havde Amalie ude og træne sidste sommer, men hun valgte at afprøve hendes talent i Ligaen, hvilket var helt forståeligt. Nu hungrer hun efter nye udfordringer i et nyt miljø, og her er vi et godt match. Jeg må sige, at jeg er yderst tilfreds med hvad jeg ser til træning. Hun har et skud som ingen andre i denne række, og hun bliver uden tvivl et stort aktiv for os. Ja det er mig egentlig en gåde, at hun primært kun blev brugt i defensiven i Skanderborg. Med sådan et skud handler det bare om at få sat hende i scene, og det skal vi nok lykkedes med. Desuden bor hun i Hadsten, og på den måde får vi en lokal spiller på holdet, og det er ekstremt positivt ift. byen, fans, sponsorer, men også for hele kulturen i klubben. Her er en som spillerne i ungdomsafdelingen måske lettere kan identificere sig med, og det byder jeg glædeligt velkommen, udtaler cheftræneren for Hadsten Håndbold.

De normale blåblusede skifter i øvrigt identitet til den kommende sæson. Byens to håndboldklubber samles under Hadsten Håndbold, som også bliver det navn 1. divisionsholdet skal kendes under, og der vil desuden blive præsenteret en ny blå/orange spillertrøje af den nye tøjsponsor Salming.