Lokale TTH-talenter bliver Liga-bobler

Tobias Bay og Anders Flæng indgår i ligatruppen i Holstebro

TTH Holstebro fortæller følgende:

For de to unge TTH-talenter, Tobias Bay og Anders Flæng, bliver næste sæson noget helt særligt. Her bliver de en del af den nye cheftræner, Søren Hansens, ligatrup. Begge talenter har fået en ungdomsaftale i klubben.

TTH Holstebros nye talentansvarlige, Anders Høj, er stolt over de to unge TTH-talenter, som han i sidste sæson var U19 træner for. Netop det, at få unge lokale talenter op i ligatruppen, er et af klubbens målsætninger. Klubglæden er derfor stor, og Anders Høj er glad for, at det igen er lykkedes.  

- For TTH er det altid en stor fornøjelse at se vores egne i ligatruppen. Det betyder, at det ungdoms- og talentarbejde, som klubben udfører i samarbejde med Holstebro Elitesport, giver udbytte, siger Anders Høj.

Han tilføjer, at ”Made in Holstebro” programmet, som Holstebro Elitesport stiller til rådighed sammen med klubtrænerne, er med til at give de unge talenter mulighed for at udvikle sig i et stærkt trænings- og talentmiljø. Et miljø, hvor der både er fokus på spillernes sportslige- og menneskelige egenskaber.

De to unge TTH-talenter kan nu se frem til en sæson, hvor de både skal være en del af ligatruppen og på samme tid træne og spille kampe for U19 og 2. divisionsholdet.

- Tobias og Anders er begge spændende fløjspillere, som kommer til at være back-up på ligaholdet. Samtidig skal de have masser af spilletid på vores U19 og 2. divisionshold. De har begge et stort potentiale, som vi skal udvikle på. Nu skal de i lære i ligatruppen, og så glæder vi os til at følge dem fremover, siger Anders Høj.

Tobias Bay spillede som ungdomsspiller i Hogager GF og HH90, mens Anders Flæng startede i Mejdal-Halgaard, inden han kom til TTH Holstebro.

Personlig sponsor for Tobias Bay og Anders Flæng er Holstebro Elitesport, ”Made in Holstebro”.