Målmandstalent skifter til Silkeborg-Voel U18

Silkeborg-Voel KFUM fortæller følgende:

Silkeborg-Voel fortsætter oprustningen til det kommende U18-hold, hvor fokus intensiveres på overgangen til klubbens ligahold.

Sidste nye spiller, der har valgt at fortsætte sin udvikling og jagte debut i damehåndboldligaen, er målmandstalentet Emma Larsen, der skifter til Silkeborg-Voel fra Fredericia.

Silkeborg-Voels ligatræner Jakob Andreasen, der ligeledes er tæt inde omkring college og udviklingen af det nye U18-koncept, glæder sig over den øgede opmærksomhed mod klubben og ikke mindst de mange talenter, der søger mod Silkeborg-Voel.

- Emma Larsen er for det første en rigtig dygtig målvogter med en meget interessant fysik, som gør, at hun har gode forudsætninger for på sigt at kunne opnå et højt niveau som seniorspiller. Emma er en spiller, der er blevet bedre og bedre de seneste sæsoner og har vist et solidt niveau på både U16- og U18-holdene i Fredericia. Det at Emma Larsen ikke har toppet tidligt som ungdomsspiller giver en indikation om, at hun fortsat har et stort potentiale, som vi glæder os til at hjælpe hende med at få forløst, fortæller Jakob Andreasen.

Emma Larsen er meget motiveret for at tage det næste skridt i sin udvikling, hvilket glæder Silkeborg-Voeltræneren, der kalder den kommende målvogter et godt match i forhold til det træningsmiljø, man ønsker at skabe i Silkeborg-Voel.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Silkeborg-Voel. Klubben er inde i en spændende udvikling med høj prioritering af talentudvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af. Det vægter højt, at man i klubben prioriterer os spilleres udvikling og muligheden for at komme op på liganiveau i løbet af de sidste ungdomsår, siger Emma Larsen, der har en stor drøm om at spille ligahåndbold som senior.

Emma Larsen har aldrig spillet i andre klubber end i Fredericia, hvor hun altid har spillet sammen med den samme kerne af spillere, så det er derfor et stort skridt for den 17-årige målvogter nu at skifte klub her til sit sidste år på gymnasiet.

- Det bliver sjovt at prøve at skifte klub, og jeg kender allerede flere af spillerne. Jeg kender Andrea (West Bendtsen, red.) ret godt fra landsholdet, hvor også Emma Laursen (der for nylig blev præsenteret som kommende spiller på U18-holdet) har været med nogle gange. Ellers kender jeg mest de andre som modstandere, så det bliver også sjovt nu at spille sammen med dem.

Emma Larsen bliver i første omgang boende i Fredericia og gør gymnasiet færdigt, men om hun derefter flytter til Silkeborg, vil hun ikke afvise.