Marie Møller og Klavs Bruun klar til prøvetræning i Lyngbyhallen

VSH 2002 fortæller følgende:

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere at både landstræner Klavs Bruun Jørgensen og ungdomslandsholdets målvogtertræner Marie Møller har meldt deres ankomst til den åbne prøvetræning for kommende U16 piger i lyngbyhallen. Her vil de to bistå træningen sammen med trænerne Tonni Nielsen og Mathias Andersen.

Begge har takket ja tak til at komme og bidrage til at skabe det bedst mulige setup omkring talentudviklingen i VSH, således at de piger, som har lyst til at træne for at blive de bedste, har alle de muligheder der skal til for at opnå dette.

Med Marie Møllers deltagelse sikres det, at de målvogtere der kommer til at stå på mål for VSH’s U16 piger, vil blive trænet og guidet ud fra de krav og mål, som Marie Møller kender igennem egen erfaring som landsholdsmålmand og senere målvogtertræner på absolut øverste niveau.

Til alle interesserede: Træningen er åben for alle, der kunne have interresse i at deltage, og vær opmærksom på at træningen foregår i Lyngbyhallen 15. april fra kl. 12-14.