Mark Iversen er ny talentchef i Ikast Håndbold og Ikast FS

Dermed er jagten på DM-deltagelse indledt

Ikast Håndbold skriver følgende:

Tryghed og det menneskelige perspektiv bliver to store byggesten for Mark Iversen, når han i den kommende sæson overtager rollen som talentchef for Ikast Håndbolds ungdomsafdeling og i moderklubben Ikast FS. Her skal han fortsætte jagten på at få ungdomsholdene tilbage i toppen af dansk ungdomshåndbold.

Hvis navnet lyder bekendt, så er det ganske forståeligt. Mark Iversen har også tidligere stået i spidsen for ungdomshåndbolden i dengang Herning Ikast-regi. Nu vender han igen hjem til, hvad han kalder sit jyske håndboldhjem som talentchef for ungdomsafdelingen i Ikast Håndbold og Ikast FS.

- Jeg glæder mig til at komme retur til klubben og varetage opgaven omkring ungdom. Det bliver fedt at få hands on på, hvad der sker og rør på sig på ungdom igen, være tæt på miljøet og forhåbentlig skabe grundstenene til igen at vende retur til toppen af dansk ungdomshåndbold.

Mark Iversen får hovedrollen for trivslen hele vejen ned igennem ungdommen, hvor det for ham er vigtigt at have det menneskelige perspektiv med, når jagten sættes ind på DM-deltagelse igen. Her er han om nogen en træner, der ved, hvad der skal til.

Sidst Iversen var i Ikast Håndbold-regi, vandt ungdom DM, kvalificerede sig sæsonen efter til DM-weekenden, mens DM i den tredje sæson blev aflyst af corona. Derfor ved Mark Iversen også, hvilke byggesten der skal til for at vende retur til toppen og sikre fødekæden til førsteholdet.

- Vi skal sikre, at talentmassen er til stede og fortsætte tilgangen af spillere på Sportstar College, så vi kan skabe den næste personlighed, der som sine forgængere i Trine Østergaard, Simone Petersen og Julie Scaglione kan gå hele vejen til førsteholdet og eliten. Det kræver trivsel, ikke bare hos førsteholdet, men også ned til tredjeholdet og blandt trænerne og det glæder jeg mig til at være en del af.

På direktørkontoret glæder Daniel Grønhøj sig over igen at kunne tilknytte en kapacitet som Mark Iversen, der efterhånden har en lang og flot trænerkarriere bag sig. Med tilgangen af Mark Iversen, satser man også på at kunne løfte talentudviklingen i Ikast Håndbold til det næste niveau, lyder det fra Daniel Grønhøj.

- Først og fremmest skal der lyde en stor tak til Mathias Rasmussen som har gjort et stort stykke arbejde og lagt et fremragende fundament for ungdommen. Et fundament, jeg er sikker på, at vi med Mark Iversen i spidsen, kan bygge videre på. Alle interessenter omkring håndbolden i Ikast er rykket tættere sammen om udviklingen af ungdommen og sammen med Ikast FS, ISI-idrætsefterskole og højskole og Sportstar College ser meget lyst på fremtiden, så vi forhåbentlig også i fremtiden kan lave en ny Cecilie Brandt, Julie Scaglione, Simone Petersen eller Emma Friis til vores ligahold.

Med ansættelsen af Mark Aaberg Iversen som kommende talentchef betyder også, at Mathias Rasmussen stopper i sin nuværende stilling som netop talentchef og U17-træner. Mathias Rasmussen har i sin tid i klubben været med til at øge tilstrømningen af elever på college og ser tilbage på to gode år i Ikast Håndbold. Hvad fremtiden bringer for den afgående talentchef er endnu uvist, fortæller han.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i Ikast Håndbold sammen med både spillere og trænere omkring ungdom. Jeg er rigtig stolt af, hvor vi er kommet til og hvor jeg afleverer miljøet. Da vi ikke kunne blive enig om en forlængelse, siger jeg tak for nu her i Ikast og er spændt på, hvad fremtiden bringer håndboldmæssigt.

Hvis du synes flere af navnene lyder bekendte, så er det helt rigtigt. Lige nu er Julie Scaglione, Trine Østergaard, Simone Petersen og Emma Friis nemlig til VM-slutrunden med Danmark!.

Generation 24