Masser af håndbold på Efterskolen PLAY

Bliv klogere på Efterskolen Play, der i august 2023 åbner dørene for første gang

10-15 timers håndbold i ugen. Kvalitetstræning med de bedste holdkammerater. Undervisning af træner med professionel håndbolderfaring – og masser af ambitioner på dine vegne. Og, selvfølgelig, fokus på dit unikke potentiale og udvikling som håndboldspiller. Lyder det som noget for dig? Alt det, og mere til, får du på Efterskolen PLAY. 

Efterskolen PLAY er en ny efterskole. Faktisk er det en efterskole, der er ved at blive til. PLAY åbner dørene for sit allerførste elevhold i august 2023 i helt spritnye bygninger og med et dedikeret lærerteam, der glæder sig til at gøre en forskel for dig både på og udenfor banen.

Som navnet antyder, sætter Efterskolen PLAY fokus på læring gennem leg. Her kommer du hele tiden til at udforske nye måder at gøre tingene på, nye måder at udtrykke dig på og nye måder at lære på. Her er plads til det skæve og det sjove, de vilde idéer og store armbevægelser – også på håndboldbanen. For på PLAY er vi overbeviste om, at en legende tilgang til undervisning og træning styrker motivationen – og hjælper dig til at nå langt med dine evner.

Bliv en bedre håndboldspiller

 PLAY’s håndboldlinje er opdelt i en drenge- og en pigeafdeling, hvor vi træner fire ud af fem dage om ugen. Linjen er perfekt for dig, som spiller håndbold, og som er topmotiveret for at udvikle sig inden for netop din yndlingssport.

Træningen tilrettelægges ud fra dit udgangspunkt og dine ambitioner. Vi sætter både fokus på det fysiske, mentale og sociale aspekt af sporten og skruer helt op for din udvikling.

Håndboldlinjen ledes af Jacob Vinholt, der er tidligere professionel håndboldspiller og nuværende træner for Grindsteds 1. divisions herrer. Jacob er desuden cand.scient i konkurrence- og eliteidræt, samt har en legende tilgang og fokus på den gode trivsel hos de unge mennesker.

Efterskolestemning og sportspsykologi
Glæd dig til at blive revet med af den særlige efterskolestemning, når du spiller kampe i skolens spritnye hal, og alle dine efterskolekammerater sidder og kigger med. Her bliver heppet og kæmpet og fejret – så du ikke er en tvivl om, du er en del af et særligt fællesskab. Det er nemlig også en vigtig del af PLAY.

Derudover arbejder vi utrolig meget med sportspsykologi og inddrager det i træningen, så du lærer at planlægge og strukturere din helt egen træningsuge – sideløbende med alle de andre efterskoleaktiviteter. Du bliver udfordret både fysisk og mentalt, ligesom vi også tilbyder målmandstræning og har egen fysioterapeut.

Kort sagt; På Efterskolen PLAY får du et uforglemmeligt efterskoleår med de bedste rammer for at videreudvikle dit håndboldspil. 

Efterskolen PLAY ligger i Grindsted og slår dørene op til august. Læs mere og tilmeld dig på efterskolenplay.dk.

Teksten er skrevet af Efterskolen Play

Generation 24