Matias Campbell kaldt til VM for U-19

Nordsjælland-spilleren haster til Nordmakedonien

Lige nu er håndboldspilleren Matias Campbell i færd med at lynpakke kufferten: To skader har gjort, at han er blevet kaldt til det danske U-19-landshold som netop nu spiller VM i Nordmakedonien. Det betyder, at han på torsdag 15. august kan fejre sin 18 års fødselsdag som VM-spiller.
Det fortæller Nordsjælland Håndbold.
 
- Det bliver svært - men man må også gi’ sig 110 % og jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at gøre det godt, fortæller Matias Campbell, som tidligere har været på ungdomslandsholdet, men for første gang er med til en slutrunde og han glæder sig til den uventede oplevelse.
 
Han har for den kommende sæson skrevet kontrakt med Nordsjælland Håndbold, som har det sidste par år jævnligt har trænet med, og onsdag drager 16-mands truppen på træningslejr i fire dage i Jylland. Det betyder, at cheftræner Simon Dahl må undvære ham i de sidste forberedelser inden 1/8 pokalfinalen i Santander Cup 24. august mod Skanderborg:
 
- Vi er glade og stolte over, at vi har fået endnu en spiller i landsholdstruppen. Og mest af alt er jeg glad på Mathias’ vegne, siger Simon Dahl.
 
Danmark fører p.t. Gruppe C i VM og møder mandag aften Bahrain.
Generation 24