Matthias Rex Dorgelo skifter til SønderjyskE

Keeperen har indgået en tre-årig kontrakt

Sønderjyske Herrehåndbold skriver følgende:

Talentfulde Matthias Rex Dorgelo fra GOG skifter til sommer til SønderjyskE Herrehåndbold, hvor han de næste tre år skal vogte målet.

Sportsmanager Thomas Mogensen har svært ved at skjule begejstringen over kontrakten med den dygtige målvogter, som for nyligt har lyst op med flotte præstationer for GOG i Champions League-kampe imod storklubber som Barcelona og Kielce.

– Jeg er stolt over, at Matthias har valgt SønderjyskE. Det er ingen hemmelighed, at mange klubber har været interesseret i ham. Han er et meget stort talent, som kommer med et flot CV. Nu skal han med kontinuerlig spilletid udvikle sig yderligere. Han er fremtidens målvogter, siger Thomas Mogensen.

Den 21-årige og 199 centimeter høje målvogter glæder sig over, at hjemmebanen frem til sommeren 2027 hedder Sydjysk Sparekasse Skansen.

– Jeg er virkelig glad for at have skrevet en tre-årig kontrakt med SønderjyskE. Det var et nemt valg for mig, da SønderjyskE har gode ambitioner, muligheder og faciliteter, især for en ung håndboldspiller, udtaler Matthias Rex.

Rex har dansk-hollandske forældre. Han har spillet på det danske U21-landshold og senest tørnet ud for det hollandske A-landshold. På trods af sin unge alder kommer han med masser af international erfaring og titler.

– Jeg har været med til at vinde pokalturneringen og Danmarksmesterskabet med GOG og spillet i Champions League. Jeg håber, at jeg kan tage noget vindermentalitet og erfaring fra store kampe med mig. Jeg ser frem til at give den hundrede procent for SønderjyskE og forhåbentlig hive en masse point med hjem, forklarer han.

Generation 24