Mors Thy Håndbold Akademi inviterer til åbent hus

Klubben er rykket i nye lokaler

Mors Thy Håndbold Akademi er rykket til en ny lokation, som Lars Svane Nielsen, daglig leder af akademiet, kalder helt unik.

- Traneholm ligger lige bag flere uddannelsessteder, Sparekassen Thy Arena Mors og Arena Mors fitness, og der er flere indkøbsmuligheder tæt på, uddyber Lars Svane Nielsen.

Mors Thy Håndbold Akademi har som mantra at sætte rammerne for en professionel udvikling af håndboldspilleren, den studerende og det unge menneske som helhed.

Vi samarbejder med Morsø Handelsgymnasium og Morsø Gymnasium, så vores unge talenters potentialer udfoldes i et miljø hvor individuel tilrettelæggelse tilgodeses, siger Lars Svane Nielsen og fortsætter:

- Så  afslutter du folkeskolen eller et efterskoleophold indenfor de næste 1-4 år, elsker du håndbold og kan se dig selv i en professionel ramme, hvor vi stiller krav og har forventninger til din udvikling, både mentalt, fysisk og håndboldteknisk, så er Mors Thy Håndbold Akademi lige noget for dig.

Der er åbent hus i de nye lokaler i Traneholm den 9. september fra kl. 10-12. Adressen er Tranevej 4, 7900 Nykøbing Mors.

 

Så få dine forældre til at køre dig herop, så I kan se og høre meget mere om vores fantastiske miljø, lyder opfordringen fra Lars Svane Nielsen.