Næstved Herlufsholm Håndbold styrker organisationen på dame- og pigesiden

Peter Schmidt bliver sportslig koordinator for de ældste pigeårgange

Ubold har modtaget følgende pressemeddelelse:

Næstved Herlufsholm Håndbold (NHH) har for den kommende sæson indgået Peter Schmidt om ansættelse dels som assisterende træner for divisionsdamerne og dels som sportslig koordinator for de ældste pigeårgange aftale med.

Peter Schmidt skal således assistere og sparre med cheftræner Kim Kærgaard i forhold til divisionsdamerne, og dermed understøtte at holdet i den kommende sæson holder sig i toppen af 3. division, hvis der ikke allerede i indeværende sæson sker oprykning til 2. division.

Peter Schmidt udtaler om sit kommende samarbejde med Kim Kærgaard:

- Jeg har kendt Kim helt tilbage fra min første periode som dametræner i NHH for snart mange år siden. Vi er begge meget dedikerede og detaljeorienterede i vores arbejde og ser rimeligt ens på mange ting, men er alligevel forskellige nok til at komplementere hinandens (få) svagheder. Man kan vel sige, at vi er håndboldnørder på hver vores måde.  Og så er Kim lige så stor Liverpool FC -supporter som jeg er, og det tæller jo også!

- Da Kim og formand Finn Jensen præsenterede NHH’s planer på damesiden, og planerne om en ungdomskoordinatorrolle, skulle jeg ikke tænke mig om ret længe. Det er et koncept, et set-up og et samarbejde, som jeg glæder mig rigtigt meget til at blive en del af og medvirke til at udvikle yderligere.

Kim Kærgaard ser også meget frem til samarbejdet og forklarer:

- Som Peter siger, går vores tid i håndboldens verden et stykke tilbage, og vores kemi har bare altid været super god, med gensidig respekt for vores virke i de danske idrætshaller. Vi ser i det bredere perspektiv ens på, hvordan håndbolden skal ”rulle”. Det at vi bliver to på trænerposten, vil bare gøre en stor forskel for spillerne. Der vil blive endnu mere tid til at ”nørde” med det tekniske og den individuelle udvikling. Jeg glæder mig meget over, at Peter har valgt, at sige ja tak til at være en del af dame- og pigehåndbolden i NHH.

Peter Schmidt skal også være en samlende figur på pige-ungdomssiden, hvor han skal coache og sparre med trænerne på pigesiden.  Formand Finn Jensen oplyser, at formålet med koordinatorrollen på ungdomssiden både skal ses som en styrkelse af arbejdet med at skabe kommende 1. holds spillere, men også med henblik på fastholdelse af endnu flere ungdomsspillere, så bredden i dameafdelingen styrkes.

- Og det tror jeg på, at Peter Schmidt er den rigtige til, udtaler Finn Jensen.

Peter Schmidt har tidligere været træner i Næstved Herlufsholm Håndbold, men har også i sin mangeårige karriere huseret i hele Midt- og Vestsjælland, blandt andet som cheftræner for 2. divisionsdamer i Slagelse og i de seneste tre sæsoner for 3. divisionsdamer i Holbæk. 

Generation 24