Nordjyllands Idrætsefterskole, Stidsholt indgår samarbejde med EH Aalborg og Aalborg Håndbold

Samarbejdet handler blandt andet om at beholde lokale talenter i lokalområdet i efterskoletiden

Nordjyllands Idrætsefterskole, Stidsholt fortæller følgende:

Det er vigtigt at vi på Stidsholt hele tiden kigger på hvilke muligheder der er for samarbejdspartnere. På håndboldlinjen er det oplagt, at vi samarbejder med de to førende brands indenfor ungdomshåndbold i Kreds 1, nemlig Aalborg Håndbold eller EH Aalborg.

For de to klubber betyder det, at de har fordele ved at bruge vores fantastiske rammer og vi kan bruges som hjælp, ved større arrangementer. Derudover er det vigtigt for os, at spillerne i Kreds 1 bliver i Kreds 1,  også selvom de gerne vil på efterskole.

Derfor kan de håndboldspillere, som gerne vil på efterskole vælge os, samtidig med de kan spille håndbold i enten Aalborg Håndbold eller EH Aalborg, hvis såfremt de har niveauet til det.

Begge klubber har U15 træning, som spillerne, såfremt niveauet er til det, kan deltage i, selvom de er på efterskole på Stidsholt.

Har vi spillere som er gode nok til at begå sig på U17 holdene, så er dette også en mulighed. Det kan også være vi har spillere, som med fordel kunne træne med U17 holdene i de 2 klubber 1-2 dage om ugen, men stadig deltage i både kamp og træning på Stidsholt.

Vi glæder os til samarbejdet og håber, der er håndboldspillere på både drenge og pige siden der vil bruge denne mulighed.

Generation 24