Nordsjælland forlænger med Knud Ronau

Nordsjælland Håndbold fortæller følgende:

Der er en stor fornøjelse for Nordsjælland Håndbold, at kunne præsentere årets første kontrakt forlængelse - med stregspiller Knud Ronau.
Knud er et godt eksempel på vores ambition om at finde og udvikle unge talenter, og gerne fra Nordsjælland, som Knud Ronau der kommer fra Lynge.
Knud Ronau, der er 20 år, har været omkring GOG på Sydfyn og har underskrevet en 2-årig aftale med NH gældende fra 1. juli 2018.
 
Cheftræner Ian Marko Fog siger om forlængelsen:

- Knud er en ekstrem spændende stregspiller, der qua sin størrelse 205 cm har et enormt potentiale. Han startede desværre skadet hos os, med en problematisk venstre skulder, og var ikke med i opstarten. Det har naturligvis påvirket hans spilletid i begyndelse af sæsonen. Vi har arbejdet med hans bevægelighed, og under Per Nielsens anvisninger har vi trimmet hans krop, så hans vægt er kommet under 120 kg.

- Knud er tovejsspiller, fylder godt i defensiven, kan dele forsvaret over med sine screeninger, og er også glimrende i angrebet. Han har den rette indstilling, lytter meget og er sulten på at udvikle sig. Han er langtfra flyvefærdig, men kan han holde sig skadefri, og fortsætte det hårde arbejde, er han for mig helt sikkert en potentiel A-landsholdsspiller.
Vi er super glade for, Knud Ronau har valgt at forlænge med os.