Nordsjælland Håndbold - nu også med U19

Nordsjælland Håndbold optrapper på trænerfronten til næste sæson, hvor U17-holdet suppleres med et U19-hold

Nordsjælland Håndbold fortæller følgende:

Ambitionerne og forventningerne fejlede ikke noget, da Nordsjælland Håndbold i foråret 2020 lancerede
NH-talent og inviterede spillere til et U17-hold fra sæsonen 2020-21.

- Vi er på mange punkter lykkedes. Vi har en gruppe af ambitiøse spillere, som sportsligt har klaret sig særdeles godt. Og nu er vi ved at gøre klar til sæsonen 2021-22, hvor vi supplerer med et U19-hold, fortæller talentchef Laurids Søgaard.

Der sker derfor også nogle oprustninger på trænersiden:
Laurids Søgaard udvider sit engagement i NH og bliver således ny assistenttræner for Simon Dahl i forbindelse med Nordsjælland Håndbolds hold, som p.t. fører 1. division og håber på en tilbagevenden til Ligaen. Det skal være med til at binde holdene sammen – allerede i år har en del U17-spillere haft mulighed for at prøve sig til herrernes træning.

Christoffer Madsen flytter med årgang 2003 med op til U19, hvor han vil assistere Laurids Søgaard. Her er det den klare forventning, at Christoffer Madsen i den kommende sæson i endnu højere grad vil bidrage med sine mange fine kompetencer.

To lovende trænere
Og så er der ansat to nye trænere til U17-holdet: Tobias Aagaard (23) og Mikkel Møldrup (24).
Tobias har på trods af sin forholdsvis unge alder allerede mange års trænererfaring fra først FIF og siden HIK. Her har han trænet drengehold fra U13 til U17; de seneste år har han koncentreret sig om årgangene 03-05. Tobias læser jura på KU.

Mikkel er født og opvokset på Sydfyn, hvor han var en del af et ret succesfuldt ungdomshold med bl.a. Lasse Møller. Mikkel var en af de dygtigste stregspillere i sin årgang, men desværre satte en del skader som U18-spiller og ung-senior en stopper fra hans aktive karriere. Mikkel læser idræt på KU, hvor han bl.a. interessere sig en del for det sportspsykologiske felt. Inden han forlod GOG nåede han bl.a. at tage DHFs divisionstræneruddannelse på Oures Højskole og have et år som assistenttræner for GOG’s U16-drenge med bl.a. Jeppe Cieslak, som i år spiller sin første sæson i NH.

Talentchefen peger på, at ligesom spillerne i NH-talent skal have ambitioner, så skal trænerne også have
det:

- De skal være fagligt kompetente – og så skal de have ambitioner om at udvikle sig selv og deres omgivelser.

Stor interesse for at være med næste sæson
Populært sagt vil NH-talents nuværende U17-hold i den næste sæson udgøre halvdelen af U17- og halvdelen af U19-holdet, så der skal suppleres – og spillere fra andre klubber er også velkomne:

- Vi har potentielle spillere i de tre moderklubber og så har vi fået en hel del henvendelser fra andre spillere. Vi er allerede godt i gang med det indledende arbejde, hvor vi i coronaens tegn holder virtuelle samtaler med interesserede spillere, fortæller talentchefen.

Læs mere om NH-talent hér (https://www.nordsjaelland-haandbold.dk/nh-talent.html)

Generation 24