Nordsjælland Håndbold: Vores talentprojekt er kommet stærkt fra land

Træningskultur imponerer talentchef Laurids Søgaard

Nordsjælland Håndbolds talent-satsning har oplevet stor interesse og opbakning - naturligvis fra moderklubberne, men også fra de øvrige nordsjællandske klubber. Der er en stor værdi i, at de nordsjællandske ungdomsspillere, der er ambitiøse med deres håndbold, kan blive så længe som muligt i deres nærmiljø og at de ikke behøver at rejse på tværs af landet for at finde et miljø med ligesindede.

Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

 

NH-talent består i denne sæson kun af et U17 drengehold. De unge spillere kan spejle sig i deres lidt ældre klubkammerater fra 1.divisions tophold. En stor del af U17-spillerne har i løbet af sæsonen indgået i seniorholdets træning, mens en enkelt har trukket kamptøjet over hovedet. U17-holdet er lykkes med at kvalificere sig til U17-ligaen, men det er ifølge talentchef Laurids Søgaard ikke her, at vi finder den største bedrift:

- Jeg er imponeret over den træningskultur, vi er lykkes med at skabe. Drengene er enorm sultne efter at blive dygtigere, så der bliver virkelig gået til stålet - både på håndboldbanen og i styrkelokalet. Vi har fra start prioriteret, at spillerne skal have gode rammer, når det kommer til faciliteter, træningstider, tøj m.m., men den gode træningskultur kan i høj grad tilskrives drengenes indsats, siger han.

 

Til sæsonen 21/22 udvides NH-talent med et U19 drengehold. U19-holdet vil helt naturligt komme endnu tættere på seniorholdet og således sikre sammenhæng mellem de tre NH-hold. Det er den helt store ambition at NH-talent over tid skal bidrage til seniorholdets succes.'

 

- Vi ser frem til at tage næste skridt. Vi er i år lykkes med at skabe et bedre fundament end vi turde håbe på og det bliver derfor den helt store opgave at fortsætte udviklingen af både spillere og projekt. Vi synes, at vi er rigtig godt på vej, når det kommer til at skabe et seriøst talentudviklingsmiljø - til glæde for både spillere, nærmiljø og NH, slutter talentchefen, der inden den sæson kom til fra SHEA og Skanderborg Håndbold.

 

Hvis man ønsker at vide mere om NH-talent, eller sågar læse hvordan man søger optag for sæsonen 21/22, så klik ind på: https://www.nordsjaelland-haandbold.dk/nh-talent

Generation 24