Norlyk trækker i grønt

Skjern Håndbold har underskrevet en tre-årig kontrakt med en af Danmarks største back-talenter

20-årige Oliver Norlyk skal fra den kommende sæson og tre år frem optræde i den grønne trøje.

Det skriver Skjern Håndbold i en pressemeddelse.

Den unge højre back har fået sin håndboldopdragelse i Aars HK og har siden haft både liga- og Champions League debut i Aalborg Håndbold. Oliver Norlyk, der i foråret har spillet for Kolding If, har sat sin signatur på en treårig kontrakt, hvor han skal danne makkerpar med Eivind Tangen.

- Jeg glæder mig til at komme i gang i Skjern Håndbold, og trække den grønne trøje over hovedet og opleve Skjern Bank Arena. Det elitemiljø og set up, som klubben kan tilbyde med Claus Hansen i spidsen, har været en afgørende faktor for mit skifte til Vestjylland.

- Forhåbentlig kan jeg bidrage til, at klubben fastholder og udbygger sin position i toppen af dansk håndbold, siger Oliver Norlyk, der til sommer flytter til Skjern.

Cheftræner Claus Hansen glæder sig over tilgangen af det unge back-talent.

- Det er ingen hemmelighed, at årgang 2000-2001 rummer den største mængde af interessante højre backs i dansk herrehåndbold i mange år. Derfor er jeg meget tilfreds med, at vi i Skjern Håndbold er lykkedes med at tiltrække én af dem og endda én, der allerede i en ung alder har vist, at han kan begå sig i ligaen.

- Oliver Norlyks potentiale er stort. Han har forudsætninger for at kunne lære at dække rigtig godt op og han har en god omgang med bolden. Samtidig er det en spiller, som modstanderne skal forholde sig til på ti meters afstand, så der er masser af spændende muligheder i Oliver, siger Claus Hansen.