Ny cheftræner på plads i Nordsjælland Håndbold

Laurids Søgaard bliver fra næste sæson cheftræner for ligaholdet. Han overtager efter Halldór Sigfússon

Nordsjælland Håndbold fortæller følgende:

Nordsjælland Håndbolds DNA er talentudvikling – det gælder både på spiller- og trænersiden. Derfor er det med stor begejstring, at vi kan annoncere, at nuværende assistenttræner og talentchef Laurids Søgaard fra næste sæson træder et velfortjent skridt op og overtager cheftrænerposten på ligaholdet.

Her tiltræder han på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2027. Til den beslutning udtaler sportschef Jørn Blom:

- Laurids' passion for håndbold og talentudvikling er indiskutabel. Den treårige kontrakt er derfor indgået som et udtryk for den store tillid, vi har til, at Laurids og truppen kan bære projektet videre.

- Han har igennem de seneste fire år været en kæmpe del af NHs fantastiske rejse med talentsatsningen. Oveni har han de seneste 2,5 år været assistenttræner på vores ligahold, hvor han også her har bidraget med en masse håndboldfaglig viden og input. Så han er uden tvivl faglig kompetent til at løfte opgaven og matcher 100 procent vores strategi.

- Vi finder det derfor helt naturligt, at Laurids bliver vores cheftræner de næste tre år. Og vi ser frem til det fortsatte samarbejde med at udvikle talenter i NH.

En humlebi, der skal lykkes på trods

Laurids Søgaard ser også selv frem til den nye opgave og det fortsatte talentarbejde, der venter i kendte rammer fra næste sæson.

- Jeg har en stor tro på, at vi – over tid – kan løfte Nordsjælland Håndbold. Lige nu er vi lidt af en humlebi, der på hårdt arbejde, en god kultur og dygtige mennesker kan lykkes – på trods. Jeg har dog en stor tro på, at vi over de næste år – gennem vores talentsatsning og en øget støtte fra vores partnere – kan løfte niveauet yderligere.

- I mine 3,5 år i klubben har jeg haft den store fornøjelse af at samarbejde med mange både dygtige og energiske mennesker i Nordsjælland Håndbold. Det samarbejde fortsætter heldigvis, når jeg bliver cheftræner. Det er derfor med en god blanding af glæde og respekt, jeg påtager mig den opgave, der venter.

NH-Talent fortsætter ufortrødent

Selvom talentchef Laurids Søgaard overgår til at være cheftræner for ligatruppen til sommer, vil han stadig have en naturlig tilknytning til NH-Talent og være med til at skabe et endnu stærkere bånd mellem ligatruppen og talentarbejdet.

Samtidig fortsætter vores talentsatsning ufortrødent, hvor vi prioriterer kontinuitet højt i projektet. En ny talentchef er på plads og bliver præsenteret snarest.

Generation 24