Ny dansk sejr over Holland

Det blev også til dansk sejtr, da U19-pigerne fra Danmark og Holland for anden gang på to dage - sidst søndag i Farsø. Her vandt Danmark 32-24 efter hele 19-9 ved pausen.

- Vi rammer et rigtig højt niveau i kampen i dag. Specielt i 1. halvleg spiller vi godt i begge ender af banen. Vi har meget bedre styr på de hollandske indspil til stregen i dag, som også var et stort fokuspunkt inden kampen. I 2. halvleg falder niveauet en smule, hvor vi faktisk bytter lidt mål med hinanden. Her mister vi lidt grebet om det hollandske stregspil, men vinder dog stadig komfortabelt, fortæller landstræner Heine Eriksen til dhf.dk og fortsætter:

- Sammenlagt har det været to gode kampe for os, hvor vi har fået lige præcis den modstand, vi har bedt om. Vi har først og fremmest fået prøvet en masse af, hvor vi har spillet offensivt forsvar og 7-mod-6. Dernæst har vi mødt et hold, der spiller tempofyldt håndbold, hvor vi er blevet testet på flere parametre. Vi har fået et stærkt udbytte med fra denne weekend. 

Danmarks målscorereSarah Stougaard 6, Ida Marie Dahl 5, Nikoline Lundgren 4, Line M. Hougaard 3, Nicoline Olsen 3, Emma Friis 2, Louise Ellebæk 2, Anne Sofie Filtenborg 2, Kristina Jørgensen 2, Andrea West Bendtsen 1, Mette Brandt Nielsen 1, Nanna Hinnerfeldt 1.