Ny spiller til HF Mors U19 drenge

Marcus Midtgaard kommer til Mors fra Oure/GOG

Sports College Mors, Mors-Thy Håndbold og HF Mors kan hermed præsentere en ny spiller til den kommende sæsons U19 drenge hold og som boende elev på Sports College Mors med skolegang på Morsø Gymnasium: 

Marcus Midtgaard

Lars S. Nielsen, SC Mors, MTH & HF Mors:

- Vi er rigtig glade for at Marcus har valgt at flytte til Mors, da vi har fået et rigtig godt indtryk af ham, både som person og som håndboldspiller. Vi har set Marcus nogle gange gennem de seneste sæsoner, bl.a til de 2 seneste DM Final four.

- I 2018 i Skanderborg, hvor Marcus som 1. års U18 spillede på hold med bl.a Emil Lærke og Mathias Gidsel på det hold der vandt bronze og her i 2019, hvor Marcus var en af de helt store profiler på Oure holdet, der fik sølv efter en flot sejr over Skanderborg i semifinalen.

- Marcus har uden tvivl muligheder for at nå langt med hans håndbold og vi tror på at vi har et miljø, hvor Marcus via rigtig hårdt arbejde i træningslokalet kan få de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig. Marcus skal ved siden af håndbolden gå i 3.G på Morsø Gymnasium, så det er en ung mand der får travlt, da skolen skal passes på bedste vis, heldigvis har vi et fantastisk samarbejde med både Gymnasiet, hvor Marcus skal gå og handelsgymnasiet, så det skal nok blive en succes.

- Vi glæder os rigtig meget til at komme tættere på Marcus og arbejde med ham i træningslokalet og ikke mindst følge hans udvikling i de kommende år. Marcus skal primært spille kampe på HF Mors u19 holdet her i den første sæson, men skal også træne en del med Mors-Thy og formentlig spille lidt kampe på 2. div. holdet også.


Marcus Midtgaard:
- Jeg har tilbragt de sidst 3 år i Oure, hvor jeg henholdsvis har gået på efterskole og derefter Oure kostgymnasium. Det har været nogle fantastiske år i det sydfynske, men jeg har valgt at forfølge en ny udfordring på Mors.

- Efter et par træninger og samtaler med trænerteamet på Mors, følte jeg at det var det rigtige skridt for mig i min videre udvikling. Jeg ser frem til at blive en del af et godt struktureret og professionelt træningsmiljø, hvor man satser på at udvikle de unge spillere til seniorniveau.

- Jeg glæder mig til at flytte ind på Sports College Mors sammen med mine nye holdkammerater og ser frem til en spændende sæson.

Marcus støder til træningslejren for talenttruppen og U19 i denne weekend, hvor han er klar til at give den gas frem mod sæsonstarten.

Generation 24