Ny talentchef på plads i Nordsjælland Håndbold

Tobias Aagaard bliver talentchef i Nordsjælland Håndbold frem til 2027. Han tager over fra Laurids Søgaard

Nordsjælland Håndbold skriver følgende:

Den nye talentchef i Nordsjælland Håndbold er fundet i egne rækker. Den 25-årige træner Tobias Aagaard kom til NH-Talent for 2,5 år siden, hvor han startede som U17-træner og har siden påtaget sig mere og mere ansvar. Nu er han klar til at overtage styringen af NH-Talent fra næste sæson og to år frem.

Tobias Aagaard selv udtaler:

- Jeg har først og fremmest valgt at takke ja til at blive talentchef, fordi jeg brænder rigtig meget for talentudvikling. Jeg ser det som en meget naturlig måde at fortsætte det arbejde på, jeg har lavet her i klubben indtil nu. Derudover er jeg også bare rigtig glad for at være her i Nordsjælland – og jeg glæder mig til at kunne leve af noget, jeg brænder så meget for, lyder det fra Tobias Aagaard, der tilføjer:

- Jeg ser også frem til at bygge videre på NH-Talent og herigennem bidrage til et fortsat rigtig godt og stærkt talentmiljø.

 

Den helt rigtige person til at drive NH-Talent

Den nuværende talentchef Laurids Søgaard er da også helt rolig ved at skulle overdrage ansvaret for NH-Talent til Tobias Aagaard.

- Jeg er helt overbevist om, at Tobias er den helt rigtige person til at drive NH-Talent de kommende år. Tobias har i sin tid i NH stille og roligt flyttet sig – både fagligt, men han også taget et større og større ansvar. Således har han igennem det sidste år varetaget flere og flere talentchefsopgaver.

- Dét sammen med sit drive og gode værdier gør, at han nu er klar til at tage det endegyldige spring ind i rollen som talentchef. I det hele taget er jeg meget fortrøstningsfuld omkring de mange kompetente og ærgerrige mennesker, der er omkring vores unge spiller i NH-talent.

Den udlægning er sportschef Jørn Blom helt enig i og udtaler:

- Tobias har med sin faglige dygtighed og store interesse for håndbold gennem de seneste 2,5 år vist vejen for vores unge talenter. Så vi ser meget frem til de kommende to år med Tobias ved roret i vores talentafdeling.

Generation 24