Ny U20-landsholdsspiller til TTH

TTH Holstebro fortæller følgende:

TTH Holstebro har tegnet en 2-årig kontrakt med højrebacken Nikoline Lundgreen.

Nikoline Lundgreen, der fylder 20 år i dag, har fået sin håndboldopdragelse på Fyn, men har siden sæsonen 2013/14 spillet i Viborg HK, som hun har repræsenteret i både Liga og Champions League. Hun har samtidig været en fast del af det danske U20 ungdomslandshold for årgangene 98 og 99, og hun kan blandt andet kalde sig ungdoms-verdensmester.

Nikoline Lundgreen glæder sig 'vildt meget' til at komme i gang i TTH Holstebro.

- Det bliver spændende at flytte til en ny klub og en ny by - og at skulle være med på et mere eller mindre nyt hold med en del yngre spillere, der bare vil gi' den gas, siger hun og fortsætter:

- Jeg ser frem til at få mere ansvar, end jeg før har haft på håndboldbanen, og til at bidrage med mine kvaliteter. Hidtil har jeg stået i skyggen og skullet lære, og jeg har stadig en del at lære, men nu er jeg klar til at tage det næste step i min udvikling. Det gør bestemt heller ikke noget, at jeg kommer til at spillere sammen med flere af de spillere, jeg kender fra landsholdet.

TTH-cheftræner Pether Krautmeyer kalder Nikoline Lundgreen for en spændende spiller med et stort potentiale.

- I Nikoline får vi en høj, skudstærk og bevægelig højreback, som jeg tror på kan udvikle sig rigtig meget hos TTH i de kommende sæsoner. Selv om hun er ung, har hun en del erfaring i, hvad det kræver for at blive en god Ligaspiller, og det er noget, vi får brug for på et nyt og et mere ungt hold, siger Pether Krautmeyer.