Nyt fra Ikast Håndbold vdr. U17 og U19 drenge

Mads Bang Jensen, Morten Larsen og Palle Hansen er klar på træneresiden

Ikast Håndbold fortæller følgende:

Til den kommende sæson 2019/20 er vi i Ikast Håndbold glade for at præsentere trænerne, der skal stå i front for klubbens U17 og U19 drengeafdeling og videreføre det stærke drengemiljø, der er opbygget over en årrække. Et håndboldmiljø med stærke relationer til ISI Idrætsefterskole og Sportstar College i Ikast.

Til U17D afdelingen har vi lavet en aftale med Mads Bang Jensen, som snart flytter til Ikast med familien. Mads har gennemført Testkurset i sommeren 2016 og har gennem flere år været træner i Skovbakken som assistent på 2. Division og 1. Division herre og senest et år som chef efterfulgt af et år som assistent på 2 div.

Mads har derudover været kredstræner i JHF Kreds 5 gennem 4 sæsoner, været ansvarlig for håndboldlinjen på Hellebjerg Idrætsefterskole og haft tilknytning til talentarbejdet i Aarhus gennem ESAA og Aarhus håndbold U18 som træner og medlem af styregruppen. Med sin fagligt stærke håndboldbaggrund kombineret med arbejdet med unge mennesker, som vice-forstander på en Han Herred Efterskole, har vi store forventninger til, at Mads kan videreføre det stærke drengemiljø i Ikast Håndbold, hvor udviklingen af den enkelte spiller er i højsædet.

Morten Larsen er ansat som den ene halvdel af U19D trænerteamet. Morten er i denne sæson en del af trænerteamet på HCM U18D i 1. division og har tidligere trænet U16 1. division i Herning FH og AGF/Viby. Morten har gennemført divisionstrænermodulerne og forventes i foråret/sommeren 2019 at på begynde Test-kurset.

Palle Hansen har vi lavet en aftale med som den anden halvdel af U19D trænerteamet. Palle er i denne sæson ansvarlig for HCM U18D i 2. Division og har en spillerbaggrund i blandt andet den tyske Bundesliga-klub TV Emsdetten og har repræsenteret  Skjern Håndbold og Fredericia i Håndboldligaen. Vi har store forventninger til U19D trænerteamet, hvor de forskelligeartede kompetencer skal være bærende i udviklingen af både den enkelte spiller og holdet.

I Ikast Håndbold er det gode miljø afgørende, og med de nye ansættelser ser vi med spænding frem til den kommende sæson. Vi ser frem til at offentliggøre yderligere træneransættelser på årgangene og information om sæsonopstart.

Generation 24