Nyt makkerpar med børneansvaret i Ajax København

Naman Tanwir og Jacob Just skal styre de yngste i Ajax

Ajax København fortæller følgende:

Vi kan med stor glæde meddele, at Naman Tanwir tiltræder som ny børneansvarlig i Ajax København. Det sker sammen med Jacob Just, som fortsætter i en reduceret rolle. Naman kommer til at være hovedkraften godt støttet af Jacob i det strategiske arbejde.

Naman, som efterhånden har været i Ajax nogle år, vil ved siden af rollen som børneansvarlig også være en del af U17 drenge afdelingen i klubben. Jacob var i første omgang stoppet som børneansvarlig, men da Naman og Jacob fik en snak om opgaver og roller, så et samarbejde dagens lys. Naman bliver drivkraften i den daglige kontakt med trænerne, og Jacob vil i højere grad tage sig af de yngste og bistå Naman i det strategiske arbejde.

Jacob udtrykker det således; 

- Jeg har de sidste 4 år haft som mit primære fokus på at udvikle klubbens børneafdeling og aktivitetsniveau. Grundet min seneste familie forøgelse har jeg indset at det ikke er en opgave jeg kan løfte alene længere. Naman har altid udmærket sig ved stor interesse og hjælpsomhed med de mindre årgange, og i Naman får vi endelig den profil der kan skabe rød tråd i arbejdet med at skabe håndboldidentiteten hos de yngste. Jeg ser frem til samarbejdet, og glæder mig over at Ajax har prioriteret endnu mere fokus på de yngste årgange, så vi kan fortsætte den store fremgang vi har gang i.

Naman glæder sig også til sin nye rolle;

- Jeg ser meget frem til at komme i gang. Jeg har de sidste par år, repræsenteret klubben udadtil som træner. Jeg ser nu frem til at komme lidt bag kulisserne og arbejde med nogle af de opgaver som ikke altid er de mest synlige, men som er en vigtig del i det at få Ajax til at fungere. Det er nogle store sko som jeg skal udfylde, efter Jacob, som virkelig har sat skub i børnehåndbolden i Ajax København. Jeg er taknemlig over, at få muligheden for at være børneansvarlig i Ajax, og jeg er endnu mere taknemlig for at, Jacob har sagt ja til at være med, så jeg kan komme godt i gang. Det er et samarbejde jeg ser meget frem til.

Sportslig Ansvarlig, Jan Barslev udtaler:

- Børnehåndbolden i Ajax er vigtig og med 4 hænder er der endnu større bevågenhed på det vigtige fundament i klubben. Jeg kender Naman som en engageret person, som gør sig umage for at udfylde den rollen han påtager sig. Så sammen med Jacobs erfaring er jeg ikke i tvivl om at vi får et stærkt makkerpar til at sætte retningen for Børnehåndbold i Ajax København.

Jacob fortsætter som ansat i Ajax København med ansvar for projekter, skolesamarbejde og rekruttering. Indtil 1. september er Jacob på barsel, men herefter er han tilbage på fuld kraft.

 

Eller til Naman Tanwir på: 27 64 71 16