Nyt samarbejde mellem Fyns Håndbold Forbund og Academy4Coach

Og det handler om webinarer

I den kommende tid vil meget fortsat være lukket ned og ingen af de officielle kurser vil være til inspiration for danske håndboldtrænere. Det har FHF gjort op med og lancerer nu en række inspirerende webinarer sammen med Academy4Coach.

- Vi har besluttet os for at ville inspirere vores sultne håndboldtrænere i den kommende tid – til trods for Corona-forholdene. Derfor startede satte vi en prøveballon op sammen med Academy4Coach i påsken. Her lavede vi to webinarer med børnetrænerkurser med udgangspunkt i DHFs børnetræner-materiale, siger Brian Nielsen Administrationschef FHF.

Academy4Coach startede op med at lave webinarer i efteråret 2019. Nu har de forceret deres aktivitetsniveau i forbindelse med Coronakrisen hvor efterspørgslen for online uddannelse har været stor.

- Vi er glade for samarbejdet med FHF. Vores mission er jo at uddanne sportstrænere og at gøre det i samarbejde med forbund er superfint for os. I samarbejdet med FHF har vi dels fokus på børnetræneruddannelse, men vi afholder også 3-4 inspirationskurser sammen med dygtige trænere fra de fynske klubber, der har træning af unge som målgruppe, siger Sten Kaj Larsen.


I kan læse mere om online træneruddannelse her: https://www.haandbold.dk/forbund/fhf

I kan læse mere om Academy4coach her: www.academy4coach.dk