Nyt site gør det lettere at finde trænere

Håndboldtrænerjob.dk skal hjælpe håndboldforeninger og –trænere med at komme i kontakt med hinanden

Håndboldtrænerjob.dk skal hjælpe håndboldforeninger og –trænere med at komme i kontakt med hinanden. En af de helt store problematikker for mange foreninger er, at det kan være svært at finde nye trænere.

Når foreningen endelig får oplysninger på en ny træner, er det ofte kun et navn og et telefonnummer, de får – de mangler væsentlige informationer om trænerens kvalifikationer, erfaringer og niveau. For trænernes vedkommende kan det være svært at vide, hvor man skal gå hen, hvis man gerne vil finde et nyt trænerjob; både for den helt grønne træner, men også for den mere erfarne, som søger nye udfordringer.

På Håndboldtrænerjob.dk får trænere mulighed for at oprette en profil. Efter oprettelse af profilen, udfyldes et CV, der gør træneren søgbar; også når denne har et trænerjob. Ved at have profil på siden, får man øget mulighed for at blive set og kontaktet, samtidigt med at man får mulighed for at ansøge jobs, som foreninger har oprettet i sidens jobbank.

Foreningernes arbejde med at finde trænere bliver også lettere ved at bruge Håndboldtrænerjob.dk. Alle oprettede trænere vil indgå i en database, som foreningerne vil få adgang til, når de har oprettet sig. Hvis en forening vurderer at en træner vil passe ind i deres forening, kan de kontakte træneren over et beskedsystem. Foruden at kunne kontakte de enkelte trænere direkte, kan foreninger også oprette jobopslag som giver trænerne mulighed for at ansøge.

Desuden tilbyder siden også inspiration til stævner i og uden for Danmark. Under stævnerne vil man kunne finde information omkring tidspunkt for stævnet, geografisk placering, aldersgrupper, niveauer mm. Derudover vil det være muligt at finde aktuelle trænerkurser i hele Danmark, og der vil ligeledes være en side med henvisninger til forskellige øvelsesbanke.

Generation 24