Nyt stævne godt i gang

Team Helsinge Håndbold største satsning i mange år, THH JuleCup, har deltagelse af 54 hold

Team Helsinge Håndbold skød torsdag gang i den største satsning i mange år, THH JuleCup, der er det nye håndboldstævne mellem jul og nytår i Danmark for U8-U18 hold i A og B rækken. Stævnet løber fra den 27. december til og med den 29. december, og der spilles håndbold i fem haller i nærområdet til Helsinge,: Helsinge Hallen, Bjørnehøj Hallen, Ramløse Hallen, Gribskov Hallen og Blistrup Hallen. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Stævnet har første år deltagelse af 54 hold primært fra klubber øst for Storebælt.

Carlos Bruselius har været tovholder på at få stævnet til at blive en realitet.

- Vi er utroligt glade for, at så mange klubber har valgt netop vores nye stævne allerede fra opstarten, og vi er glade for at vi kan fylde 5 haller i alle 3 dage, siger han.Størstedelen af de deltagende hold har valgt at overnatte i det nordsjællandske, og det er noget som betyder noget for helheden i arrangementet.

- Vi har tilbudt pakker både med og uden overnatning for at tiltrække klubber i lokalområdet, som gerne vil tage hjem og overnatte mellem kampdagene, og det er noget klubberne har værdsat, siger Carlos Bruselius.

- Team Helsinge Håndbold har valgt at lave sit eget håndboldstævne, fordi vi mener, vi kan gøre det anderledes end andre og give både børn og forældre en bedre stævneoplevelse. Vi ønsker at skille os ud ved at kampe ikke spilles før kl. 9 og alle kampe skal være færdige kl. 19. Kampene spilles i blokke, så man kan se andre af klubbens hold spille, og der er maks. 3 kampe om dagen og garanti for 5-6 kampe til alle hold, fortæller Michael Trankjær, ansvarlig for PR & kommunikation, og tilføjer: 

- Vi har yderligere sørget for at børnene får ernæringsrigtig og rigelig kost, set i forhold til at vi spiller håndbold.

Team Helsinge Håndbold har glædet sig til dette stævne, som har være under forberedelse siden starten af året.

- Vi håber på, at vi i år får gjort os nogle lærerige erfaringer med at drive et stort håndboldstævne, som vi har ambitioner om at gøre til en tilbagevendende tradition og skabe en stor sportsaktivitet som kan sætte hele Gribskov på det sportslige landkort, næste år forventer vi minimum at fordoble antallet af deltagende hold, fortæller Carlos Bruselius.

Generation 24