Odder Håndbold Elite tilknytter ungdomslandsholdspiller

Noah Dah kommer til fra SHEA

Odder Håndbold Elite skriver følgende:

Odder Håndbold Elite tilknytter ungdomslandsholdspiller på højre fløj.
Vi er utrolig glade for at kunne præsentere 19-årige Noah Dahl i Odder Håndbold som anden mand i duoen på højre fløj, sammen med Magnus Vejsgaard.
Noah Dahl har sin håndboldopvækst i ØHK Hedensted, men har i de seneste 4 sæsoner været en del af talenttruppen i SHEA. Derudover var Noah en del af sølvvinderne i VM truppen til U19-mesterskaberne i 2023.
Noah bliver 1. års senior til næste sæson, og udtaler selv om sit skifte til Odder Håndbold:
- Jeg har valgt at starte min seniorkarriere i Odder Håndbold, fordi klubben har et stærkt trænings- og udviklingsmiljø, hvor jeg ser gode muligheder for at udvikle mig på og udenfor banen. Jeg glæder mig meget til at blive en del af et engageret hold og opleve det stærke fællesskab og den gode kultur i klubben.
Kommende cheftræner Anders Høj fortæller om Noah Dahl:
-Noah er en spændende ung fløjspiller, som i de seneste uger har imponeret os til træning. Vi glæder os til at få Noah med ombord i Odder Håndbold, og ser frem til at hjælpe ham med hans videre udvikling som seniorspiller.
Vi sætter i Odder Håndbold Elite stor pris på, at vi endnu engang lykkedes med at tilknytte unge talenter, så vi kan fortsætte den spændende udvikling af spillerne og af klubben.
Giv Noah Dahl en varm velkomst - og så glæder vi os til at se ham i den blå trøje efter sommerferien
Generation 24