Odense Håndbold skriver kontrakt med stort keepertalent

Andrea Nørklit Jørgensen har underskrevet en 2-årig aftale med Odense Håndbold, men forbliver keeper på GOG’s U19-hold

Odense Håndbold skriver følgende:

Sportsdirektør, i Odense Håndbold, Trine Nielsen glæder over en konstellation, hvor Andrea stille og roligt får lov at udvikle sig som både menneske og håndboldspiller, så hun med tiden bliver klar til den helt store scene som seniorspiller og forhåbentlig i mange år frem i tiden er at finde i Odense Håndbold.

- Jeg er rigtig glad for at kunne knytte Andrea til holdet som en del af vores målmands-trio. Hun er en rigtig spændende spiller med et enormt potentiale. Med denne aftale, kan vi bidrage til hendes videre udvikling som håndboldspiller og menneske.

- Andrea er stadig meget ung og derfor er det også en aftale der er lavet med et stort fokus på, at hun har tid til at vokse som menneske samtidig med, at hun bliver udfordret som håndboldspiller. Det betyder, at Andrea vil være fast tilknyttet U19 pigerne i GOG, hvor hun får tid til at fokusere på ungdomshåndbolden og på skolen. Sideløbende vil hun træne med ved os og derved få værdifuld sparring og læring af både Yara og Althea, samt vores målmandstræner, Ole Erevik.

- For mig er det vigtig, at vi kan være med til at understøtte et ungt talent i sin udvikling samtidig med, at hun kan få glæde af sin tid som ungdomsspiller, velvidende at hun kan og skal udfordres på det håndboldmæssige plan. Det vigtig for os i Odense Håndbold, at Andrea har tid til at være ung og passe sin skole og vi derved kan være med til den langsigtede plan for et af de helt store talenter i dansk håndbold.

Andrea Nørklit Jørgensen har været inde i en flot udvikling, hvor hun vandt DM-sølv med GOG, og blev valgt til MVP ved sommerens W17 EHF Euro. Selv mener Andrea at det er det helt rigtige skridt i sin karriere.

- Jeg glæder mig helt vildt til dette eventyr med Odense Håndbold. Jeg ved, at jeg bliver en del af et meget professionelt miljø på alle niveauer. Odense håndbold er for mig en stor drøm, og jeg vil glæde mig til at lære af de meget dygtige spillere, jeg skal træne og spille med. Inde for håndbolden er mine drømme store, så det at blive en del af odense, er et kæmpe skridt på vejen.

Det betyder samtidigt, at vores nuværende keeper, Freja Hammer, stopper i klubben efter denne sæson, da hun har valgt at søge nye udfordringer. Vi ønsker Freja alt held og lykke med fremtiden, og glæder os samtidigt til at byde Andrea velkommen til den nye sæson.

Generation 24