Odense Håndbold skriver kontrakt med to ungdomsspillere

Iben Hesseldal Hansen og Alberte Madsen fra Talentcenteret i Odense har begge underskrevet en etårig kontrakt med Odense Håndbold

Odense Håndbold oplyser følgende:

Odense Håndbold skriver kontrakt med to nye spillere fra næste sæson. Iben Hesselhal Hansen er målvogter, mens Alberte Madsen spiller højre back. De er begge blot 19 år og spiller i Talentcenteret i Odense. Begge spillere har valgt at tage et sabbatår for at have fokus på håndbolden og skal nu til daglig træne med ligaholdet og U19-holdet i Talentcenteret. Iben Hesseldal Hansen og Alberte Madsen vil som udgangspunkt spille kampe på U19-holdet.

Iben Hesseldal Hansen skal stå i lære ved landsholdsmålvogterne Tess Wester og Althea Reinhardt, mens Alberte Madsen ligeledes skal suge erfaring og læring til sig fra blandt andre Nycke Groot, som skifter fra Györi Audi ETO KC til Odense Håndbold fra næste sæson.

Lars Peter Hermansen fortæller:

- Vi er rigtig glade for, at Iben og Alberte, som er to talentfulde spillere, bliver en del af Odense Håndbold, da de kommer fra Talentcenteret i Odense. Et af Odense Håndbolds strategiske mål er at fremme talentudviklingen i Odense og på Fyn. Med indgåelsen af kontrakterne med Iben og Alberte sender vi et stærkt signal til alle unge, talentfulde pigespillere om, at afstanden til at blive en del af ligatruppen i Odense Håndbold ikke er så stor, som man måske går og tror.

Iben Hesseldal Hansen glæder sig til at skulle starte i Odense Håndbold:

- Jeg er rigtig glad for at få muligheden for at kunne træne sammen med et af de bedste hold i Danmark. Jeg glæder mig til at træne med ligaholdet og kombinere det med spilletiden for U19-holdet, som jeg jo kender godt, fordi jeg har været ungdomsspiller i Talentcenteret i tre år.

Også Alberte Madsen ser frem til at tage næste skridt i håndboldkarrieren:

- Jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af et af Danmarks bedste hold. Flere af de spillere, som jeg længe har fulgt i fjernsynet, skal jeg nu til at træne med dagligt, og det bliver bare så fedt.

Jan Pytlick fortæller også:

- Med Iben får vi en tredje målvogter, og Alberte vil give os flere muligheder i bagkæden. Jeg er glad for, at vi får to så talentfulde spillere ind i truppen, som vi nu kan være med til at bygge op og udvikle yderligere. De bliver en del af et stærkt og godt træningsmiljø. 

Talentcenterets U18-piger (næste sæson U19) vandt DM-sølv i år under ledelse af cheftræner Peter Due og assistenttræner Susanne Madsen.


Fakta om Talentcentret:

Talentcentret er et håndboldfællesskab etableret i Odense, hvor 14 moderklubber samarbejder med bl.a. Odense Håndbold om talentudvikling. Talentcentret, der er etableret i 2008, består af bl.a. et U17- og et U19-hold på pigesiden. Formålet med talentcentret er at skabe de bedste rammer for udviklingen af unge håndboldtalenter på Fyn.

Generation 24