U18 piger DM-semifinale Odense - Horsens 24-23 (15-11)
Alberte Madsen 6, Laura Larsen 5, Frida Ulrichsen 4, Bára Kristín Práinsdottír 3, Alberte Andrea Kristensen 3, Mie Jensen 2 og Mathilde Lorentzen 1.
Julie Solsø 7, Rina Rexhepi 4, Maria Holm 4, Sara Rexhepi 4, Sofie Wendelbo 2, Cecilie Lindgaard 1, Anna Hansdottír 1 og Alberte Thomsen 1.
Udvisninger
Odense: 0
Horsens 3: Kristina Bruus 1, Alberte Holm 1 og Sofie Wendelbo 1.

HC Odense U18 piger bliver den ene del af søndagens DM-fiinale efter en 24-23 sejr over Horsens.

Horsens kom bedst i gang takket være en tændt Rina Rexhepi, der konstant udfordrede Odense-forsvaret, og et 5-1 forsvar med Julie Solsø som effektiv "ødelægger" af Odenses angrebsspil. Og så skulle Odense-spillerne lige spore sig ind på den specielle målmandsstil, som Maria Grønfelt i Horsens-målet diskede op med.

Odense kom på den konto bagud med 2-4, men der gik ikke længe, før de orangeklædte havde knækket koden.

Anført af Laura Larsen og Bára Kristín Práinsdottír - og via en stærkt spillende Iben Hesseldal Hansen i målet - satte Odense sig ganske tungt på kampen og førte 15-11 ved pausen.

Horsens begyndte imidlertid 2. halvleg med et 7 mod 6-spil, og det gav Odense svære kvaler. Samtidig tog Lucca Hede i den grad med hænder i Horsens-målet, og det betød en længere scoringspause for Odense, der måtte se Horsens gå på 15-15 i de første 12 minutter af 2. halvleg.

Derefter fulgtes de to hold ad, det meste af tiden med Odense i front. Horsens' Julie Solsø var dog knivskarp fra venstre fløj, og med det ene mål efter et andet holdt hun Horsens inde i kampen.

Via en Horsens-udvisning bragte Odense sig foran 24-22, men Horsens fik reduceret, og via en hårdt dømt angrebsfejl mod Odense fik Horsens chancen for at udligne i slutsekunderne. Men det skete ikke, og dermed kunne fynboer bryde ud i jubel og fejre finalepladsen.