Også HGF Nordic Cup i 2018

HGF Nordic Cup foregår i 2018 fra 13.-15. april. Ligesom sidste år retter stævnet sig mod U12 og U14 hold, det gælder såvel drenge som piger.

Stævnet vil igen i år henvende sig til både bredde som elite. Sidste år var stævnet godt besøgt af flere hold med meget højt niveau, hvilket gav holdene rigtig mange fine og velspillede kampe. I U14 rækkerne var det besøgt af flere 1. divisionshold. I U12 bestod finalen på pigesiden eksempelvis af bronzekampen til Finalestævnet i Hvidovre. 


Man vil i hver række være garanteret minimum 4 kampe, og alle hold vil gå videre til slutspillet. Alle kampene vil foregå i Hammel Idrætscenter og med overnatning 2 minutters gang fra hallerne. Alt servering af mad vil ligeledes foregå i Hammel Idrætscenter – Altså formår vi at samle det hele under samme tag. Der vil være plads til 8 hold i alle rækker – Dette både i A og B rækkerne. I år er der allerede nu gang i tilmeldingen, blandt andet med et hold fra Norge. 

Der er mulighed for to forskellige deltagerpakker. 1 med overnatning og 1 uden overnatning. Prisen for de forskellige deltagerpakker er 575 kr. pr. deltager med overnatning og 350 kr. pr. deltager uden overnatning.

For mere information kontaktes Kenneth Danielsen på junior10@webspeed.dk eller 28 25 52 81.