Olga Leire-Hoffmann: Vi har nogle fantastisk rammer på Stenhus

Keeper-legende er imponeret over forholdene på Stenhus Håndbold College

Siden 1. januar har Olga Leire-Hoffmann være ansvarlig træner på Stenhus Håndbold College, der har hjemme på Stenhus Gymnasium i Holbæk. Inden da var hun også tilknyttet håndboldlinjen, men som ’almindelig’ træner. Og den tidligere mangeårige ligamålmand og ungarske landsholdsspiller er begejstret for, hvad hun kan tilbyde pigerne på håndboldlinjen.

- Vi har nogle fantastiske rammer, siger hun og slår ud med armene i den nybyggede hal, der blandt andet også huser et rum til core-stability-træning og et til den fysioterapeut, der er tilknyttet håndboldlinjen.

- Desuden har vi et fremragende styrketræningslokale samt vores helt eget testcenter, så vi virkelig kan optimere på eleverne, lyder det fra Olga Leire-Hoffmann.

Eleverne Stenhus’ håndboldlinje har 6-7 træningspas om ugen, fordelt på hal- og fysisk træning. U17-pigerne på linjen spiller i 1. division B og består af en flok piger med ambitioner.

- Mange af spillerne er kommet til os efter at have været på efterskole, fordi de efterspørger et elitemiljø, hvor skole og sport hænger tæt sammen. De fleste af vores haltræninger ligger i forlængelse af skoledagen, så pigerne ikke først skal hjem og vende, inden de igen skal til træning, og det kan jeg mærke på den positive måde, fortæller Olga Leire-Hoffmann, der arbejder som lærer på en privatskole, der ligger et solidt målmandsudkast fra Stenhus College.

- I og med, at pigerne er elever på gymnasiet som led i deres collegeophold, har vi en perfekt mulighed for at styre belastning på deres træning, både i forhold til det fysiske og i forhold til deres skolegang, siger Olga Leire-Hoffmann og fortsætter:

- Vi har spillerne i de tre år, de går på gymnasiet, så vi har rigtig god tid til at udvikle dem. De skal ikke toppe før senere i deres idrætskarriere, hvilket giver plads til optimal udvikling både sportsligt og akademisk.

Olga Leire-Hoffmann peger desuden på den kendsgerning, at eleverne på håndboldlinjen er omgivet af eksperter.

- Vi har vildt dygtige trænere, fysioterapeuter, fysiske trænere, diætister og studievejledere. Dermed er eleverne i rigtig, rigtig gode hænder, konstaterer Olga Leire-Hoffmann.

 

Som elev på Stenhus Håndbold College kan du forvente at få:

  • 6 træningspas om ugen i umiddelbar tilknytning til skoledagen. 2 pas med fysisk træning samt 4 pas med haltræning. Træningerne indeholder individuel, teknisk træning, specifik målmandstræning, funktionel fysisk træning og styrketræning med instruktør. Både haltræning og styrketræning foregår på skolen og i hallen
  • Udarbejdet et individuelt spillerudviklingsprogram
  • Få 3 fysiske tests årligt i eget testcenter
  • Specialarrangementer inden for Idrætspsykologi-, ernærings-, og lifeskillskurser
  • Samarbejde med en Team Danmark/Sports College studievejleder, der sikrer dig optimal kobling mellem skole og træning
  • At komme på en collegerejse i løbet af skoleåret

 

Bliv klogere på Stenhus College

Du kan læse mere om håndboldlinjen på Stenhus College her. https://www.stenhus-gym.dk/sports-college/haandbold/haandbold-college/

Du kan kontakte Maja Liep på 22391900 og Olga Leire-Hoffmann på 20856966.

Der er tilmeldingsfrist til håndboldlinjen 7. februar – og try-outs 22. februar.

Du ansøger om optagelse via www.optagelse.dk.

Generation 24