Oliver Larsen skifter til Team Sydhavsøerne

Bjerringbro-Silkeborgs unge målmandstalent Oliver Larsen skifter til 1. divisionsklubben Team Sydhavsøerne

Den 16. september 2017 fik Oliver Larsen debut i herreligaen for Bjerringbro-Silkeborg i en storsejr over Nordsjælland Håndbold. Men fra sommeren 2020 rykker den unge målmand teltpælene op for at blive en del af Team Sydhavsøerne, som spiller i Maribo Hallerne på Lolland.

- Timingen er god, fordi jeg både bliver færdig med min uddannelse på HHX og som ungdomsspiller til sommer. Derudover føler jeg også, at jeg er klar til et større ansvar og mere spilletid, som jeg med mit skifte får bedre muligheder for, siger Oliver Larsen om skiftet.

- Jeg tager rigtig meget med mig fra min tid i Bjerringbro-Silkeborg. Jeg er utrolig stolt og glad for alle de oplevelser, jeg har fået, og alle de erfaringer, jeg kan tage med mig videre. Derudover har det gode træningsmiljø og samarbejdet med min uddannelse gjort, at jeg har følt mig rigtig godt tilpas, fortæller den 20-årige målmand.

Han udelukker ikke, at det kunne blive til et gensyn med Bjerringbro-Silkeborg i fremtiden.

- Jeg kunne sagtens forestille mig at komme tilbage og spille i Bjerringbro-Silkeborg på et senere tidspunkt. Jeg har været virkelig taknemlig og glad for tre gode år i klubben, selvom jeg gerne ville have haft en bedre sidste sæson uden skadeproblemer. Jeg håber dog, at jeg snart er klar igen, så jeg kan få sluttet ordentligt af i Bjerringbro-Silkeborg og få sagt på gensyn til klubben og JYSK arena, slutter han.

 

Tak for indsatsen

Direktør i Bjerringbro-Silkeborg Jesper Schou ønsker Oliver Larsen stort tillykke med kontrakten samt held og lykke på hans vej videre.

- Oliver har haft en rigtig flot udvikling i Bjerringbro-Silkeborg, hvilket hans deltagelse for U19-landsholdet til VM og debut for ligaholdet bevidner. Oliver er et godt eksempel på, hvad det kan føre til, hvis man arbejder dedikeret og målrettet med sit talent. Det er ikke nok at være et stort talent. Det største talent skal man have for at ville det – og det er Oliver et godt eksempel på. Det bliver spændende at følge Olivers udvikling i de kommende år, og vi holder øje med ham, siger Jesper Schou.

Generation 24