Generation handball
  • Hellebjerg

Oprustning i Mejdal

fredag. 13. juni - 2014 af Claus Sonne  | Foto: hfoto.dk


Vestjyllands bedste træningsmiljø for ungdomsspillere fra U5 til U14, trænere og forældre. Det er, hvad Mejdal-Halgård Håndbold har sat sig for at skabe, fortæller klubben.

Projektet er 5-årigt og har udløst en tilknytning af en konsulent i form Dan Laursen, der i sidste sæson stor bag TTH's U18 drenge, der vandt DM-sølv, og som også er uddannet idærtspsykolog. Han skal sikre, at alle klubbens trænere og frivillige bliver uddannet korrekt.

- Dan vil hjælpe, vejlede og guide alle vore trænere i dagligdagen samt uddanne koordinatorer, som vil hjælpe med at sikre implementeringen. Vi vil skabe et miljø, hvor alle folk er glade for at komme, og hvor der er plads til alle og hvor alle tager del i dagligdagen. Et miljø, hvor alle udfordres og vigtigst sikres en supertræning. Vi vil gå mod trenden med sivende medlemstal og ”knæk kurven” indsatser – og i stedet vise vejen, lyder det fra kubben.

Rent praktisk vil Dan Laursen være i Mejdal Hallen på udvalgte dage og hjælpe med opfølgning, gode råd, samt holde uddannelsen af klubbens trænere på rette spor. De nye koordinatorer bliver personer, som ofte vil være til stede i hallen og stå til rådighed for trænere, spillere og forældre med råd til træningen, samt kigge på muligheder for at højne træningen for de forskellige hold. Altså en sparringspartnere for spillere og trænere.


Til toppen ↑