Polen var ingen stor opgave for Danmark

Via en stensikker sejr på 30-20 over værtsnationen Polen er de danske U18-piger klar til VM's kvartfiinale.

Danmark brugte en halvleg på at køre polakkerne møre, og efter de første 30 minutter første danskerne 12-9. Af de 12 danske scoringer tegningen Emilie Steffensen og Camilla Faartoft sig for henholdsvis 5 og 4.

Efter 10 minutter af 2. halvleg førte Danmark 18-11, og det tætteste, polakkerne kom, var ved dansk føring på 24-19. Her scorede Danmark så fem gange i træk...

Det er svært at komme uden om Emilie Steffensen og Andreas Hansen, der scorede henholdsvis 8 og 7 gange. Men det skal med, at Anna O. Kristensen leverede en ny storkamp i målet og blev noteret for en redningsprocent på 50.

Mål for Danmark: Emilie Steffensen 8, Andrea Hansen 7, Camilla Faartoft 4, Michala Møller 3, Anna Wierzba 3, Christina Hansen 2, Elma Halilcevic 2, Emma Laursen 1.