Randers HK sikrer sig ungt målvogtertalent

Randers HK fortæller følgende:

19-årige Stine Broløs har allerede markeret sig flot i målet for Randers HK i denne sæson i fraværet af Martina Thörn og Mathilde Juncker - og det uden at være på kontrakt.

Efter de flotte præstationer har resten af håndbold Danmark også fået øje på det unge talent, men heldigvis har Stine Broløs valgt, at skrive under med Randers HK.

Nu har de 2 parter fået papir på hinanden. Den unge målvogter er på kontrakt fra den kommende sæson og 3 år frem.

Stine Broløs har været igennem ungdomssystemet i Randers HK, men forlod klubben forud for denne sæson for at sikre sig spilletid i 1. division hos Skanderborg. Det viste sig dog at være svært, at forene træningen med skolegangen i Randers, hvorefter den unge målvogter forlod Skanderborg og derefter igen trænede med i Randers HK.

Cheftræner i Randers HK, Niels Agesen, er glad for, at klubben nu har papir på det unge talent og udtaler:

- Stine vil Randers HK i så høj grad, at det er fascinerende. Hun vil træne, og så har hun i samtlige fire kampe, som hun har spillet vist meget højt niveau. Så det har ikke været så svær en beslutning. Selvfølgelig vil vi Stine, men det har været vigtigt, at have klare linjer om, hvad hun går ind til, i den kommende sæson. For det er ikke nødvendigvis nemt at være tre målvogtere. Men jeg er selvsagt glad for, at Stine er på kontrakt for de kommende tre sæsoner.

Hovedpersonen selv glæder sig over, at aftalen er på plads og siger følgende:

- Da muligheden for at spille i Randers HK opstod, var jeg ikke et sekund i tvivl om mit valg. Jeg opfatter Randers HK som min klub, og jeg har lige nu svært ved at forestille mig et andet sted, hvor jeg kan fortætte min udvikling. Derfor har jeg også sat min underskrift på en 3-årig aftale”, siger Stine Broløs og tilføjer: ”Det langsigtede projekt, som Randers HK har sat i søen, giver de rette muligheder for at lægge lag på mit spil i de ønskede rammer. Derudover er det bare helt fantastisk, at noget jeg har kæmpet for i så mange år nu endelig er en realitet. Jeg er sikker på, at det bliver nogle lærerige år for mig, hvor jeg fortsat vil kunne lære af de 2 dygtige målvogtere i Martina Thörn og Mathilde Juncker, samtidig med, at jeg skal kæmpe for at blive en fastdel af målvogterduoen i Randers HK.

Det kan tilføjes, at Sinte Broløs får ny målmandstræner i form af Michael Bruun.