Randers vandt pigernes skole-DM

Randers Elitesports College skriver følgende om DM i skolehåndbold for piger, som skolen vandt:

Pigerne og drengene fra vores 8.-10. klasse har i årets løb deltaget i Skoleligaen i håndbold, hvor der deltager spillere fra 8. klasse til 1.G

Begge hold har klaret sig fantastisk og er nået til finalerne, der blev spillet i Fredericia i dag tirsdag 23. maj.

De stolte trænere Klaus Bøge og Mikkel Alexander Thomassen kan berette om en guldmedalje til pigerne og en sølvmedalje til drengene. Stort tillykke til begge hold.

Pigerne spillede finale mod ISI Idrætsefterskole (fra Ikast) og vandt 26-19. Alle på holdet leverede en flot indsats, og Cecilie Kilsgård var i hopla og bidrog flot både angrebs- og forsvarsmæssigt. På trods af, at vi tidligere havde tabt til ISI Idrætsefterskole 2 gange i løbet af året, så var vi til dagens kamp motiverede og meget tilfredse med til sidst at kunne hive sejren og pokalen hjem.

Målscorere:
Cecilie Kilsgård: 8
Mathilde Bonde: 2
Sarah Neess: 2
Julie Hammer: 3
Emilie Just: 5
Karoline Mathisen: 3
Frida Møller: 1
Caroline Ringsted: 2

 

ISI skriver følgende om kampen/turneringen:

I dag stod det på årets sidste skolekamp. Det var finaletid i skoleligaen og det betød på det 3. opgør mellem ISI og Randers Elitesport college. Lad os bare sige med det samme – Randers var sku gode og det hængte ikke helt sammen for os. Med et halvlegs resultat der hed 13 – 6 var modet taget lidt ud af os. Vi forsøgte dog at hive hinanden lidt op og forsøgte at spille med lidt flere i angrebet end de var i forsvaret. Det kørte heller ikke helt. ...Dog får vi en fornuftig afslutning på kampen som ender med Randers sejr på 26-19. Tillykke til Randers.
Vi spillede og coachede sku lidt som en pose nødder. Beklager

Selvom man ikke er bedre end sit sidste resultat, kan kampen i dag dog ikke stå som beskrivelse af det indeværende skoleår. Vi har på alle måder haft et imponerende skoleår. Eleverne har sat overliggeren højt og har levet op til det. De har gang på gang gået til stålet og trænet med utrolig kvalitet i de ting vi har arbejdet med. Deres fysiske træning, det tekniske arbejde med deres individuelle færdigheder og måden de har fået spillet til at hænge sammen. De har på trods af at være konkurrenter i klublivet – formået at have fælles fokus på træningshverdagen. Set specielt i at de efter kampaftener i ligaen, dagen efter trænede på samme måde igen.
Det har ligeledes været fantastisk at se dem præsterer i de lokale klubber i henholdsvis, Ikast Håndbold og FCM håndbold, hvor det blev til flotte placeringer i 1. Division, ligaen og et dansk mesterskab. Tak til klubberne for et godt samarbejde!

Det blev ligeledes til et meget overbevisende DM for efterskoler, hvor pigerne igen viste os at de gennem turneringen formåede at spille et hold sammen, selvom de har begrænset mængde af tid sammen. Pigerne spiller igen på forskellige klubhold i hverdagen, men efterskolelivet og sammenholdet som følge af dette, betød at hele flokken bød utrolig flot ind og alle bidrog utrolig meget til den samlede sejr.
Det blev desuden det 6 mesterskab på 12 turneringer. Flot tradition .