Ringkøbing henter U18-spiller i SK Aarhus

Ringkøbing Håndbold fortæller følgende:

Den 18-årige fløjspiller Katja Ryesberg tager et nyt og stort skridt i karrieren og i sit liv, når hun til den kommende sæson skifter til Ringkøbing Håndbold.

Hun har nemlig valgt Ringkøbing Håndbold, men også Ringkjøbing Gymnasium.

Katja Ryesberg spiller i SK Aarhus og går på gymnasiet i Aarhus, men hun satser alt på Ringkøbing og skifter både klub og gymnasium til Ringkøbing.

- Jeg vil gerne mit håndbold, og jeg har hørt godt om træningsmiljøet i Ringkøbing Håndbold. Jeg har talt med deres nye træner, og det virker til, at jeg vil passe godt ind i deres spil. Og jeg har det fint med at skifte gymnasium, for det passer mig godt, at jeg kan få min uddannelse og mit håndbold til at spille sammen i Ringkøbing. Jeg har det også fint med at flytte til Ringkøbing. Jeg har en moster, der bor 10 minutter fra hallen og en mormor i Vemb, og jeg kommer til at møde nye mennesker. Jeg føler mig sikker på, det er det rigtige valg, siger Katja Ryesberg.

Hun har spillet i SK Aarhus siden hun skiftede som andenårs U16 –spiller fra FC Midtjylland. Nu er hun i gang med sin sidste U18-sæson, og hun har været en del af ligatruppen i SK Aarhus. Hun har været med til træning med ligaholdet det meste af sæsonen og har fået spilletid i tre ligakampe.

Tidligere i karrieren har hun været i Silkeborg-Voel, Ikast og FC Midtjylland.

I Ringkøbing Håndbold glæder man sig over tilgangen fra Katja Ryesberg, der i første omgang tiltræder på en amatøraftale.

- Katja er en dygtig spiller, og hun vil virkelig håndbold. Hun vælger at skifte gymnasium og flytte til Ringkøbing for at spille i Ringkøbing Håndbold. Vi har tidligere haft spillere bl.a. Caroline Müller og Sofie Blichert-Toft, som tog de samme valg, det viser at man virkelig vil håndbold og tager nogle store valg i livet for at udvikle sig. Så jeg er meget spændt på at følge udviklingen hos Katja Ryesberg, siger formand i Ringkøbing Håndbold Lars Buhl.