Ringsted forlænger med bagspiller

TMS Ringsted A/S forlænger kontrakten med Noah Munk med 2 år

TMS har sat følgende ord på forlængelsen:

Direktør Ian Marko Fog:
- Noah viste tidligt i forløbet en ihærdighed og en indstilling, når han som U19 spiller trænede med 1. holdet, der imponerede os. Især defensivt fik han en større rolle end forventet, og gik uimponeret til makronerne. Han er tidligere TMS'er og har også været inde over GOG. Denne sæson er desværre blevet ødelagt af en uheldig skulderskade, men vi tror stadig meget på ham, og det var dejligt at se ham tilbage på banen i pokalkampen mod Roskilde.
Noah Munk:
Jeg er enormt glad og stolt over at få muligheden for at blive i TMS Ringsted to år mere. Jeg ser det som et kæmpe skulderklap, at klubben vælger at forlænge med mig efter en tidlig skulderoperation i denne sæson. Udover det er jeg glad for at være på holdet, og drengene har taget super godt imod mig. Generelt er jeg bare glad for at være i den klub, jeg også har spillet en del ungdomshåndbold i. Beslutningen om at fortsætte har derfor været nem. Selvfølgelig skulle jeg det.
Marc Uhd:
Efter nogle år på Sydfyn, nede i GOG, kom Noah Munk op til denne sæson tilbage til TMS Ringsted. Aftalen var egentlig, at Noah skulle træne lidt med 1. holdet, samt træne lidt med 2. Div./U19 gruppen. Kampene skulle spilles med U19, da han stadig er U19 spiller. Men sådan blev det ikke. Noah kom med stor træningsflid, engagement og en gennemført sund tilgang til træning. Han gjorde sig positiv bemærket, specielt på den defensive del af spillet, og han fik faktisk pænt med minutter i træningskampene. Han blev derfor i stedet en integreret del af 1. holds truppen, hvilket han har været hele sæsonen. En sæson der desværre det sidste lange stykke tid har foregået på sidelinjen grundet en skulderskade. Der er ved at komme godt styr på skulderen. Vi er rigtig glade for det, vi har set fra Noah, indtil han blev skadet, hvorfor det også er helt naturligt at vi gerne vil lave en aftale med ham, så han de kommende to sæsoner også er en del af TMS Ringsteds 1. hold.
Generation 24