Roskilde klar til DM-finale

Efter en uhyre tæt affære slog Roskilde GOG med 25-24

U19 piger DM-semifinale

GOG/Gudme – Roskilde Håndbold 25-24 (12-12)

Mål GOG: Annika Solberg 6, Nanna Fog 6, Anna Bang 6, Sille Møller 2, Emma Hørdum 2, Mathilde Eggertsen 1, Lea Florin 1.

Mål Roskilde: Ida Marie Wrang Nielsen 6, Esther Birk Lund 4, Sofie Hestenes 4, Alberte Ørholm 3, Isabella Holm 2, Silje Marcher 1, Line Andersen 2, Katrine Trampedach 2 Nicoline Hansen 1.

 

Roskilde Håndbold skal spille DM-finale for U19-piger søndag eftermiddag. Det er en kendsgerning, efter at Roskilde-pigerne vandt en vildt tæt og spændende kamp mod GOG med 25-24.

Både Rosilde og GOG nåede at føre med tre mål på et tidspunkt, men i et fysisk opgør formåede ingen af holdene at trække fra for alvor.

GOG havde bolden ved 24-24 men brændte desværre for fynboerne en meget stor chance. Og det udnytte Roskilde til at score det afgørende mål ved Esther Birk Lund, der sled, slæbte og fightede forrygende kampen igennem.

Alma Ubbe hos GOG og Rebekka Larsen hos Roskilde stod fremragende i målet og snuppede begge straffekast. Plusser i bogen til Roskildes bredde, og især til Ida Marie Wrang og Sophia Hestenes. Hos GOG trak Anna Bang og Annika Solberg i den grad læsset, og så havde man i Nanna Fog en meget scoringssikker fløj.

Alt i alt en helt forrygende kamp, som lige så godt kunne have endt med GOG-sejr.

Generation 24