Rudersdal Håndbold har trænere på plads

Rudersdal Håndbold fortæller følgende om trænersituationen i sæson 2017/18:


Det er med stor glæde, at Rudersdal Håndbold kan præsentere trænerne for sæsonen 2017/18. Vi er meget glade for de trænere, som har valgt at fortsætte deres virke i klubben, men også de nye som kommer til, og dermed kan være med til at udvikle de mange spillere i vores trupper.

U18 drenge: Jesper Christensen kommer tilbage til årgangen, som han var med til at give glæden ved håndbold tilbage i de små årgange. Jesper har spillet for Holte herre senior, før han tog på eventyr i Schweiz, hvor han også blev træner. Da han kom tilbage til landet, så fortsatte han som træner i ungdomsafdelingen i Holte, og efterfølgende som træner for herre senior i divisionerne. Han har haft en afstikker til Frederikssund herre senior afdelingen, men efter et års pause, er vi glade for at han har sagt ja, til at blive træner for U18 drengene i Rudersdal Håndbold

U18 piger: Rasmus Ipsen fortsætter som træner på denne årgang. Ipsen har selv spillet på højeste niveau som ungdomsspiller, og ved, hvad der skal til, for at de unge spillere kan begå sig højest muligt. Ipsen var også træner på klubbens første liga hold i indeværende sæson, som netop er U18 pigerne i denne årgang. Vi er glade for, at Ipsen har valgt at fortsætte som træner for disse talentfulde piger.

U16 drenge: Thomas Kaas har fulgt denne årgang i 4 år, og har, til vores store glæde, haft lyst til at fortsætte. Thomas har som ungdomsspiller været med til at vinde DM, men pga. skader, måtte han stoppe sin egen aktiv håndboldkarriere. I stedet startede han som træner i barndomsklubben FIF, hvorfra trænerkarrieren bragte ham til VSH og HIK, før han kom til Holte, og efterfølgende med op i Rudersdal Håndbold. Thomas har også været en del af trænerne, som er med til at udvikle spillerne under HRØ talent træninger. Marc Melms Eriksen, som også er U14 træner, vil være med omkring holdet og enkelte af træningerne.

U16 piger: Kristian Færgeman og Daniel Hindsgaul får ansvaret for denne afdeling af klubben. Det er to af vores unge trænertalenter, som ønsker at gå trænervejen. Begge har spillet som ungdomsspillere i Birkerød HK og efterfølgende på Rudersdal Håndbold ungdomshold i divisionerne og klubbens herresenior hold. Begge er i gang med at tage træneruddannelsen, og har vist sig at være gode til at udvikle de unge spillere i klubben. Vi ser meget frem til at følge deres udvikling som trænere og er sikre på, at de er det helt rigtig valg til at fortsætte udviklingen af vores talentfulde U16 piger.

U14 drenge: Marc Melms Eriksen, Karsten Rosted, Peter Kjeldsen, Thomas Kaas og Henrik Nøhr. Det er de 4 trænere, som skal være omdrejningspunktet for vores store U14 drenge årgang.

Marc startede som træner i Espergærde IF, men kom efterfølgende til Holte, hvor han har været med til at forme vores U12 drenge, som han følger op til U14. Marc er uddannet talenttræner hos DHF og er i gang med Divisionsmodulerne. Marc skal udover at være i Rudersdal også være træner i HRØ-regi på drengeafdelingen. Karsten Rosted kommer til fra Frederikssund, hvor han har været træner de seneste sæsoner for deres U12 årgang. Han har ligesom Marc stort kendskab til den kommende u14 årgang. Rosted har tidligere spillet for moderklubben Holte, og derfor er det et glædeligt velkommen tilbage til ham.

Peter Kjeldsen er håndboldopdraget i Holte, og har været et stor del af de første årgange i Rudersdal Håndbold. Efterfølgende er han fortsat som herre senior spiller i klubben, og gav også en hånd med U14 drengene i forrige sæson. Han er nu tilbage på trænerbænken, og han glæder sig til at arbejde sammen med U14 drengene igen. Henrik Nøhr kommer også til os fra Frederikssund, hvor han har været med til at udvikle drengene på deres U12 afdelingen. Henrik kommer med ligeså stor erfaring omkring årgangen, som både Marc og Rosted. Thomas Kaas, som også er U16 træner, vil også hjælpe til omkring enkelte træninger. Vi er meget glade for, at vi har fået så godt et team klar til vores store gruppe af U14 drenge.

U14 piger: Peter Olsen, Sebastian Gregersen og Selina Holmer. Peter Olsen kommer til fra moderklubben Holte, hvor han har fuldt årgangen op fra U10 til U12 og nu træder ind i Rudersdal Håndbold sammen med pigerne. Peter har spillet divisionshåndbold, både som ungdom og senior. Efterfølgende er han blevet ungdomstræner, og er samtidig træner på NGG’s håndboldlinje.

Sebastian Gregersen har trådt sine ungdomsår i Birkerød HK, og efterfølgende ind i Rudersdal Håndbold, hvor han spiller med på klubben U18 divisionshold. Sebastian startede sin trænerkarriere i sidste sæson, men allerede nu kan vi se det store trænerpotentiale som han har, og vi er rigtig glade for, at han vil fortsætte som U14 pige træner, som han også har været en del af i sidste sæson. Selina Holmer kommer til os udefra, hun spiller på FIF U18 piger, og glæder sig til at være med som træner på U14 holdet. Vi forsøger fortsat at få endnu en træner til denne store årgang, og er rigtig glade for den sammen sætning vi allerede har fået på truppen.

Vi er sikre på at klubbens trænere, vil være med til at fortsætte den gode udvikling, som Rudersdal Håndbold er i gang med, og vi byder alle de nye trænere velkommen ind i samarbejdet og klubben.

Brian Steffensen – ungdomsansvarlig Rudersdal Håndbold