Rudersdal Håndbold opgraderer hos U17-U19 pigerne den kommende sæson

Det bliver med Morten Rasmusson som træner

Rudersdal Håndbold fortæller følgende:

Det er med stor glæde, at vi i Rudersdal Håndbold kan byde velkommen til en ny yderst kompetent træner. Morten Rasmusson har indvilget i at indgå en aftale fra kommende sæson som træner for U17 og U19 pigerne.

Morten er 30 år, bor sammen med sin kæreste og har en lille dreng på knapt et år. Han arbejder til dagligt som skolelærer på Hundested Skole. Morten kommer fra Hillerød Håndbold, hvor han gennem de sidste 10 år har været meget vellidt og derfor varetaget mange positioner i klubben.

  • Træner for U14-U19 piger i 1.div
  • Træner for 3 div. damer
  • Træner for 3.div. herrer
  • Bestyrelsesmedlem og ungdomsformand
  • Nordsjælland Håndbolds talentudvalg

Derudover har Morten gennem de sidste 4 år været tilknyttet HRØ talenttræning – det videre forløb.

Da vi på pigesiden, kan se en fantastisk fremgang socialt og sportsligt, er det vigtigt, at vi også følger denne udvikling på trænersiden. Med Morten får vi en træner med stort engagement, håndbold forståelse, samt store ambitioner. Ambitionerne er i samme tråd som de, Peter gennem de sidste mange år har lagt for holdene. De omhandler blandt andet at skabe det bedste træningsmiljø i Nordsjælland. Træningsmiljøet er på nuværende tidspunkt fantastisk i Rudersdal. Men Morten kommer med nye tanker, og ved at inkorporere disse tanker med den allerede eksisterende udvikling, er det planen at rykke Rudersdal Håndbold yderligere socialt og sportsligt op på næste niveau.

Morten kommer til at indgå i trænerteamet omkring U17 og U19 pigerne. Her kommer han til dele ansvaret sammen med Peter Movang Olsen. Her skal de sammen indfri ambitionerne de kommende år, om at gøre Rudersdal Håndbold til en klub, der kan måle sig med de førende klubber fra København og på Fyn. Dette gælder for både elite og bredde håndbold.

Som det ser ud nu, forventes der at vi får hold i de bedste rækker på pigesiden fra U15 til U19. Det er planen at pigerne skal spille med i den sjove ende af rækkerne – måske også komme med til et DM!

Generation 24